Spandoek maken

Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 9

Raalte

Contact

Voor vragen kunt u het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Spandoek maken

Spandoek maken

Spandoek maken

Met een spandoek trek je aandacht en een spandoek is dan ook een effectief middel om je bedrijf of vereniging te promoten. Ook kan SRgeschenken voor je een spandoek maken rond evenementen, beurzen, feestdagen, bouwplaatsen en verjaardagen. Wij leveren en bedrukken spandoeken en vlaggen in verschillende vormen en maten. Spandoeken van SRgeschenken zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materiaal en we gebruiken de beste kwaliteit inkten. Hierdoor is het spandoek minimaal 2 tot 3 jaar uv- en weerbestendig.

Spandoek maken voor bedrijven en verenigingen

Met een spandoek van SRgeschenken promoot je op groot formaat de activiteiten van je bedrijf of vereniging. Met onze duurzame spandoeken maak je reclame waar je maar wilt, zowel binnen als buiten. Een spandoek is een uniek promotiemiddel en wij bekijken graag samen op welke manier we de uitstraling van je bedrijf of vereniging professioneel en effectief onder de aandacht kunnen brengen. 

Spandoek maken voor evenementen

Een spandoek met foto erop is de nieuwe manier om evenementen onder de aandacht te brengen. Daarnaast is een spandoek natuurlijk ook erg geschikt om de aandacht te trekken op feesten en partijen of als je bijvoorbeeld iemand gaat ophalen met een spandoek op Schiphol. Of het nu gaat om een spandoek voor 50 jaar of een ander kroonjaar zoals een spandoek voor 25 jaar, de geboorte van een kind of een spandoek voor welkom thuis, met een spandoek van SRgeschenken laat je de omgeving weten dat er wat te vieren valt.

Tips voor het maken van een spandoek

Een spandoek zelf maken is ontzettend leuk en met een zelfgemaakt spandoek creëer je ook meteen een origineel spandoek. Laat je creativiteit de vrije loop en denk eerst goed na voor welke gelegenheid je een spandoek gaat maken. Wil je meer informatie voor je gaat starten? Lees dan de spandoek maken tips

Spandoek plaatsen

Het is belangrijk om je spandoek stevig te plaatsen. Dat kan veilig en snel met spandoekframes. In deze frames staat je spandoek altijd mooi gespannen en krijgt uw bedrijf, vereniging of evenement optimale aandacht. De professionals van SRgeschenken adviseren je graag bij de keuze van het juiste spandoekframe. Indien gewenst kun je ook de montage van je frame en spandoek aan ons overlaten. 

Onze cadeau tips

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord