Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 9

Raalte

Contact

Voor vragen kunt u het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Origineel cadeau > Mini t-shirt bedrukken

Mini t-shirt bedrukken

Mini T-shirt bedrukken

Met een mini T-shirt bedrukken creëer je een opvallende blikvanger, bijvoorbeeld voor in je auto. SR Geschenken beschikt over talrijke kleuren mini T-shirts die je naar eigen wens kunt personaliseren. De mini T-shirts zijn 13 cm lang en 18 cm breed en worden inclusief kartonnen hanger + zuignap geleverd.

Wanneer laat je een mini T-shirt bedrukken?

Een mini T-shirt voor auto is een fantastische promotie. Is het niet mooi om via een mini T-shirt jouw favoriete sportclub te tonen of om aan te geven dat er een baby in de auto is? Voor sportverenigingen zijn mini T-shirts erg populair als trofee bij toernooien. Verder is een mini T-shirt een ideaal geschenk om weg te geven aan relaties, zoals beursbezoekers, werknemers of vrienden. Door een mini T-shirt met jouw logo of een ander herkenbaar design te bedrukken, maken jouw relaties gratis reclame voor jou als ze het mini T-shirt op een goed zichtbare plek in de auto hangen.

Hoe een mini T-shirt bedrukken?

Voor een mini T-shirt bedrukken, maak je allereerst een keuze uit de talrijke kleuren in ons assortiment. Na deze keuze tik of klik je op de knop [Start met ontwerpen]. Hierna verschijnt er een gebruikersvriendelijk programma waarmee je zelf creatief aan de slag kunt. Blijf hierbij binnen de lijnen, want die geven de afmeting van het shirt weer. Je kunt een eigen ontwerp uploaden en/of via het menu [Met opdruk] kiezen uit de talrijke illustraties die ons programma biedt. Je kunt ook inspiratie opdoen via het menu [Instructies].

Ben je tevreden over jouw ontwerp? Klik of tik dan op de knop [Bestel]. Op de pagina Winkelwagen selecteer je het gewenste aantal en jouw betaalgegevens. Check alles zorgvuldig en klik of tik dan op de knop [Afrekenen].

Heb je nog vragen over een mini T-shirt bedrukken? Neem dan gerust contact op met SR Geschenken, want we helpen jou graag!

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord