Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Barkstraat 2c  Raalte

Contact

Voor vragen kun je het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Spandoek maken tips

Spandoek maken tips

Een spandoek is een effectief middel om je bedrijf of vereniging te promoten of om extra aandacht te genereren bij evenementen, beurzen, feestdagen, bouwplaatsen en verjaardagen. Op deze pagina geven we je tips voor het maken van een spandoek. Of lees eerst hoe maak je een spandoek?

Zelf een spandoek maken

Een spandoek zelf maken is ontzettend leuk en met een zelfgemaakt spandoek creëer je ook meteen een origineel spandoek. Laat je creativiteit de vrije loop en denk eerst goed na voor welke gelegenheid je een spandoek gaat maken. Is het voor een Abraham of  Sarah, voor een 25-jarige of wil je iemand welkom thuis wensen of verwelkomen op Schiphol? Als dat duidelijk is, verzin je een toepasselijke tekst, desgewenst gecombineerd met enkele tekeningen of foto’s. Pak vervolgens een oud laken, wat stiften of verfspuitbussen en je kunt beginnen. Maak eerst met potlood een schets op het doek en vul dan het geheel in met kleur. Zo maak je in een korte tijd zelf een prachtig spandoek. 

Een spandoek laten maken

Heb je geen zin of inspiratie om het spandoek zelf te maken of wil je een mooi spandoek van goede kwaliteit? Laat SRgeschenken dan een spandoek voor je maken.  

Via onze webshop kies je allereerst de gewenste vorm van je spandoek: verticaal, horizontaal of vierkant. Hierna maak je een keuze uit de verschillende formaten. Na het kiezen van de gewenste vorm en het juiste formaat kom je op een pagina waar de gemaakte keuze staat weergegeven. Op die pagina tik of klik je op de knop [Start met personaliseren]. Maak eerst de keuze of je wel of geen ringen wenst voor je spandoek. Hierna verschijnt er een gebruikersvriendelijk programma waarmee je zelf creatief aan de slag kunt. Blijf hierbij binnen de gekleurde lijnen, want die geven de afmeting van het spandoek weer. Je kunt een tekst invoeren, een eigen design uploaden en/of kiezen uit de talrijke illustraties die ons programma biedt. Ben je tevreden over jouw ontwerp? Klik of tik dan op de knop [Bestel]. Op de pagina Winkelwagen voer je jouw betaalgegevens in. Daarna check je alles zorgvuldig en tot slot klik of tik je op de knop [Afrekenen].

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord