Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 9

Raalte

Contact

Voor vragen kunt u het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Origineel cadeau > Schort bedrukken

Schort bedrukken

Schort bedrukken

Laat een schort bedrukken bij SRgeschenken en daarmee creëer je een praktisch, origineel en persoonlijk cadeau. SRgeschenken heeft een ruim assortiment voorbedrukte schorten, maar kan een schort ook helemaal naar jouw wens bedrukken met het door jou gewenste design. Een bedrukte schort is niet alleen leuk om cadeau te geven, maar ook nog eens een prima promotiemiddel of relatiegeschenk. Een ideaal cadeau voor elke keukenprins of keukenprinses! Ook erg geschikt voor wie met een fraai schort wil opvallen tijdens het barbecueën.  

Schort bedrukken als promotiemiddel

Een schort bedrukken is een erg geschikt relatiegeschenk. Telkens als iemand een schort met jouw opdruk gebruikt, wordt er ook nog eens promotie gemaakt voor jouw bedrijf. Met het cadeau geven van een bedrukte schort kun je bijvoorbeeld ook nieuwe klanten binden aan jouw bedrijf. Je kunt een bedrukte schort bijvoorbeeld als bedankje meegeven aan mensen die een product of dienst bij jou hebben afgenomen. Een bedrukte schort is ook een prima promotiemiddel op beurzen, evenementen of een klantendag. Daarmee creëer je positieve aandacht. Is dat geen mooi visitekaartje?

Werkwijze schort bedrukken

Voor een schort bedrukken kies je allereerst een te personaliseren schort uit ons ruime assortiment. Na deze selectie klik of tik je op de knop [Start met personaliseren]. Daarna verschijnt een gebruikersvriendelijk programma waarmee je zelf creatief aan de slag kunt. Blijf hierbij binnen de gekleurde lijnen, want die geven de afmeting van de schort weer. Je kunt een eigen design uploaden en/of kiezen uit de talrijke illustraties die ons programma biedt. Desgewenst zet je er een mooie tekst bij. Ben je tevreden over jouw ontwerp? Klik of tik dan op de knop [Bestel]. Op de pagina Winkelwagen selecteer je het gewenste aantal en jouw betaalgegevens. Check alles zorgvuldig en klik of tik dan op de knop [Afrekenen].

Je kunt uiteraard ook een keuze maken uit ons mooie assortiment voorbedrukte schorten en sloven. Heb je nog vragen over een schort bedrukken? Neem dan gerust contact op met SRgeschenken, want wij helpen jou graag!

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord