Een origineel cadeau met een foto of naam bestel je bij SRgeschenken.nl

Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Barkstraat 2c  Raalte

Contact

Voor vragen kun je het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Cadeau

Cadeau

Cadeau kopen voor een feestje of zomaar

Ben jij op zoek naar een uniek cadeau voor een verjaardag, huwelijk, feestje of zomaar iemand iets origineels geven?

Ontwerp en koop dan jouw cadeau bij SRgeschenken en verras iemand met een bijzonder cadeau met een foto of leuke tekst van de persoon. Hier maak je elk cadeau uniek door jou eigen ontwerp voor elke gelegenheid. 

Een mooi cadeau voor elke gelegenheid

Het uitgebreide assortiment van SRgeschenken bestaat uit vele bijzondere cadeaus. Van rompertjes, mokken, flesopeners en sleutelhangers tot handdoeken, kussenslopen, notitieboekjesmondkapjes, tegeltjes en laptophoezen en nog veel meer. Laat SRgeschenken jou cadeau voorzien van  jou ontwerp eigen foto en/of tekst en je cadeau verandert in een echt uniek geschenk. Bekijk ons assortiment en laat je verrassen door de uitgebreide mogelijkheden. 

Bij SRgeschenken kan nog veel meer. Wat is er bijvoorbeeld leuker dan kersverse ouders een cadeau te geven met een foto of de naam van de baby erop. Of geef jouw kind een broodtrommeltje en drinkfles mee naar school met daarop zijn of haar eigen foto. Maak handdoeken persoonlijk met een eigen naam erop of laat een kussensloop bedrukken met een favoriete foto. Wat vindt u van een sleutelhanger, muismat of portemonnee met een foto erop? Ook pennen graveren of een puzzel maken met een eigen foto is geen probleem. Dit en nog veel meer kan allemaal bij SRgeschenken. Heeft u andere wensen om een cadeau tot een origineel cadeau te maken.

Heb je vragen, mail dan naar welkom@srgeschenken.nl of bel 0572-364624.

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord