Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 7

Raalte

Contact

Voor vragen kun je het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Spandoek met foto

Spandoek met foto

Laat je foto op een spandoek printen door SRgeschenken. Een spandoek met foto trekt veel aandacht en het is dan ook een effectief middel om je bedrijf of vereniging te promoten. Ook kan SRgeschenken voor jou kleine tot zeer grote spandoeken maken voor evenementen, beurzen, feestdagen, bouwplaatsen en verjaardagen. Wij leveren en bedrukken spandoeken en vlaggen in verschillende vormen en maten. Onze spandoeken zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materiaal en we gebruiken de beste kwaliteit inkten. Je spandoek is daardoor minimaal twee jaar uv- en weerbestendig.

Spandoek met foto voor bedrijven en verenigingen

Met een spandoek met foto van SRgeschenken promoot je op groot formaat de activiteiten van je bedrijf of vereniging. Met onze duurzame spandoeken maak je reclame waar je maar wilt, zowel binnen als buiten. Een spandoek is een uniek promotiemiddel en wij bekijken graag samen op welke manier we de uitstraling van je bedrijf of vereniging professioneel en effectief onder de aandacht kunnen brengen.

Spandoek met foto voor evenementen

Een spandoek met foto, desgewenst gecombineerd met een pakkende tekst, is de nieuwe manier om evenementen onder de aandacht te brengen. Door het grote formaat van een spandoek is het natuurlijk ook erg geschikt om de aandacht te trekken op feesten en partijen of als je bijvoorbeeld iemand gaat ophalen van Schiphol. Of het nu gaat om de viering van Abraham, Sarah of een ander kroonjaar, de geboorte van een kind of een welkom thuis, met een spandoek van SRgeschenken laat je de omgeving weten wat en met wie er iets te vieren valt.

Spandoek met foto plaatsen

Het is belangrijk om je spandoek met foto stevig te plaatsen. Dat kan veilig en snel met spandoekframes. In deze frames staat je spandoek altijd mooi gespannen en krijgt je bedrijf, vereniging of evenement  optimale aandacht. De professionals van SRgeschenken adviseren je graag bij de keuze van het juiste spandoekframe. Indien gewenst kan je ook de montage van het frame en spandoek aan ons overlaten.

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord