Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 9

Raalte

Contact

Voor vragen kunt u het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Origineel cadeau > Kussensloop bedrukken

Kussensloop bedrukken

Kussensloop bedrukken

SRgeschenken kan een kussensloop bedrukken als cadeau voor goede vrienden of je grote liefde. Dat wordt lekker slapen! SRgeschenken bedrukt ook overtrekken voor kussens op de bank. Ons assortiment kussenslopen is verkrijgbaar in diverse vormen en maten. Bij SRgeschenken kun je desgewenst één kussensloop laten bedrukken, maar bij meer kussenslopen bedrukken krijg je een aantrekkelijke korting.

Wanneer een kussensloop bedrukken?

Laat je een kussensloop bedrukken, dan creëer je daarmee een prettige manier om heerlijk weg te dromen. Is het niet cool om in slaap te vallen op een kussensloop, bedrukt met jouw favoriete artiest of club? Is het niet fijn om op een kussensloop te slapen met daarop je dierbaarste foto of een leuke afbeelding? Met een bedrukte kussensloop kun je ook je vriendje of vriendinnetje laten weten dat je echt stapelverliefd op hem of haar bent. Ook oma's en opa's zijn blij verrast met een overtrek die bedrukt is met hun kleinkinderen. Zet er een leuk tekstje bij en je hebt een geweldig cadeau. Vertrekt iemand uit je vriendengroep voor een tijdje naar het buitenland? Dan is een kussensloop met daarop een foto van jullie vriendengroep een leuk afscheidscadeau. Ook een overtrek met daarop een fraaie foto voor kussens op de bank zorgt voor kleurrijke accenten in een woning. Je kunt deze overtrekken ook door het jaar heen veranderen en ze bijvoorbeeld aanpassen aan de seizoenen.

Werkwijze kussensloop bedrukken

Voor een kussensloop bedrukken maak je allereerst een keuze uit ons assortiment kussenslopen. Na deze selectie klik of tik je op de knop [Start met personaliseren]. Hierna verschijnt een gebruikersvriendelijk programma waarmee je zelf creatief aan de slag kunt. Blijf hierbij binnen de gekleurde lijnen, want die geven de afmetingen van de kussensloop weer. Je kunt een tekst invoeren, een eigen foto uploaden en/of kiezen uit de talrijke illustraties die ons programma biedt. Ben je tevreden over jouw ontwerp? Klik of tik dan op de knop [Bestel]. Op de pagina Winkelwagen selecteer je het gewenste aantal en jouw betaalgegevens. Check alles zorgvuldig en klik of tik dan op de knop [Afrekenen].

Heb je nog vragen over een kussensloop bedrukken? Neem dan gerust contact op met SRgeschenken, want wij helpen jou graag!

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord