Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Barkstraat 2c  Raalte

Contact

Voor vragen kun je het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Graveren > Dierenpenning hondenpenning kattenpenning graveren

Dierenpenning hondenpenning kattenpenning graveren

Dierenpenning met naam graveren

Zoek je een origineel cadeautje voor je hond of kat? Dan is een dierenpenning met naam het ideale cadeau! SRgeschenken heeft een breed assortiment dierenpenningen die we uniek kunnen maken met een naam, adresgegevens of eigen tekst.

Wanneer een dierenpenning met naam?

Een dierenpenning met naam is erg geschikt als een dierendag cadeau. Je laat dan de dierenpenning graveren met bijvoorbeeld de naam en geboortedatum van je hond of kat. Met een dierenlabel met naam creëer je een origineel cadeau dat de baasjes erg op prijs zullen stellen. Ieder mens houdt namelijk van dieren en ieder baasje vindt het erg leuk om een cadeau te krijgen wat speciaal gemaakt is voor hun hond of kat. Een dierenpenning is ook een leuk cadeau voor je huisdier voor dierendag.

Werkwijze dierenpenning met naam graveren

Bij SRgeschenken heb je ruime keuze uit talrijke dierenpenningen, zoals botten, harten, rondjes, en ID penningen. Voor een dierenpenning met naam kies je allereerst het model daarna de kleur. Na deze selectie klik je op de knop start met personaliseren. Daarna verschijnt een gebruikersvriendelijk programma waarmee je zelf creatief aan de slag kunt. Blijf hierbij binnen de lijnen, want die geven de afmeting van de dierenpenning weer. Je kunt een naam invoeren bij tekst toevoegen. Ben je tevreden over jouw ontwerp? Bestel dan jou hondenpenning of kattenpenning bij SRgeschenken.

Heb je nog vragen over een hondenpenning of kattenpenning met naam graveren? Neem dan gerust contact op met SRgeschenken, want wij helpen jou graag! Bel 0572-364624 of mail naar welkom@srgeschenken.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord