Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 7

Raalte

Contact

Voor vragen kun je het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Spandoek 25 jaar

Spandoek 25 jaar

Met een spandoek 25 jaar geef je een 25-jarige extra aandacht. Een 50-jarige kreeg altijd al veel aandacht als Abraham of Sarah. De laatste jaren wordt echter ook het bereiken van de 25-jarige leeftijd uitbundig gevierd door vrienden, vriendinnen en familie. Bij SRgeschenken kun je aansprekende spandoeken maken in verschillende vormen en maten. Onze spandoeken zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materiaal en we gebruiken de beste kwaliteit inkten. Naast een spandoek 25 jaar maakt SRgeschenken ook spandoeken met Abraham spreuken, Sarah spreuken, welkom thuis teksten en teksten voor het verwelkomen van iemand op Schiphol. Heb je zelf een origineel idee voor een spandoek 25 jaar? Laat het ons weten en dan kijken we samen met jou wat de mogelijkheden zijn.  

Wat zet je op een spandoek 25 jaar?

Laat je inspireren door wat de jarige in de afgelopen 25 jaar heeft uitgespookt. Maak het spandoek persoonlijk met leuke anekdotes van vroeger. Plaats op het spandoek ook een aantal grappige foto’s. De tekst moet uiteraard bij de 25-jarige passen. Je kunt een algemene tekst laten drukken, maar het mag natuurlijk ook met humor en/of met een knipoog. Overleg met vrienden en vriendinnen wat een toepasselijke tekst is en daarna kan het spandoek worden samengesteld en besteld via onze site. 

Bestellen Spandoek 25 jaar

Voor het laten maken van een spandoek 25 jaar kies je allereerst de gewenste vorm: verticaal, horizontaal of vierkant. Hierna maak je een keuze uit de verschillende formaten. Na het kiezen van de gewenste vorm en het juiste formaat kom je op een pagina waar de gemaakte keuze staat weergegeven. Op die pagina tik of klik je op de knop [Start met personaliseren]. Maak eerst de keuze of je wel of geen ringen wenst voor je spandoek. Hierna verschijnt er een gebruikersvriendelijk programma waarmee je zelf creatief aan de slag kunt. Blijf hierbij binnen de gekleurde lijnen, want die geven de afmeting van het spandoek weer. Je kunt een tekst invoeren, een eigen design uploaden en/of kiezen uit de talrijke illustraties die ons programma biedt. Ben je tevreden over jouw ontwerp? Klik of tik dan op de knop [Bestel]. Op de pagina Winkelwagen voer je jouw betaalgegevens in. Check alles zorgvuldig en klik of tik dan op de knop [Afrekenen].

Spandoek plaatsen

Het is belangrijk om het spandoek 25 jaar stevig te plaatsen. Dat kan veilig en snel met onze spandoekframes. In deze frames staat het spandoek mooi gespannen en krijgt de 25-jarige  optimale aandacht. De professionals van SRgeschenken adviseren graag bij de keuze van het juiste spandoekframe. Indien gewenst kun je ook de montage van het frame en spandoek aan ons overlaten.

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord