Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 9

Raalte

Contact

Voor vragen kunt u het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Origineel cadeau > Drinkfles bedrukken

Drinkfles bedrukken

Drinkfles bedrukken

Laat een drinkfles bedrukken bij SRgeschenken en daarmee maak je de drinkfles origineel en persoonlijk. SRgeschenken bedrukt een drinkfles helemaal naar jouw wens en met het door jou gewenste ontwerp. Een drinkfles met een eigen design is niet alleen praktisch, maar ook nog eens een prima promotiemiddel.

Drinkfles bedrukken is praktisch

Een drinkfles bedrukken ziet er niet alleen leuk uit, het is ook erg praktisch. Op de kinderopvang of op school ziet je kind meteen welke drinkfles van hem of haar is. Ook op het werk is direct zichtbaar welke drinkfles bij jou hoort als je het laat bedrukken met bijvoorbeeld een fraaie foto van je gezin.

Drinkfles bedrukken als promotiemiddel

Een bidon wordt veel gebruikt bij sporten. Dat maakt een bedrukte drinkfles zeer geschikt als promotiemiddel voor een bedrijf. Laat SRgeschenken bidons bedrukken met bijvoorbeeld een logo van jouw bedrijf en je werknemers en/of relaties maken tijdens het sporten ook nog eens promotie voor jouw bedrijf. Natuurlijk kun je bidons met jouw bedrijfslogo ook inzetten als promotieproduct op een beurs of een ander zakelijk evenement. Is dat geen mooi visitekaartje?

Werkwijze drinkfles bedrukken

Voor een drinkfles bedrukken maak je allereerst een keuze uit ons assortiment bidons. Na deze selectie klik of tik je op de knop [Start met personaliseren]. Hierna verschijnt een pagina waar je het formaat van de bedrukking kunt kiezen: horizontaal of verticaal. Daarna verschijnt een gebruikersvriendelijk programma waarmee je zelf creatief aan de slag kunt. Blijf hierbij binnen de gekleurde lijnen, want die geven de afmetingen van de drinkfles weer. Je kunt een tekst invoeren, een eigen foto uploaden en/of kiezen uit de talrijke illustraties die ons programma biedt. Ben je tevreden over jouw ontwerp? Klik of tik dan op de knop [Bestel]. Op de pagina Winkelwagen selecteer je het gewenste aantal en jouw betaalgegevens. Check alles zorgvuldig en klik of tik dan op de knop [Afrekenen].

Heb je nog vragen over een drinkfles bedrukken? Neem dan gerust contact op met SRgeschenken, want wij helpen jou graag!

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord