Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 9

Raalte

Contact

Voor vragen kunt u het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Origineel cadeau > Foto op houten wandpaneel

Foto op houten wandpaneel

Foto op houten wandpaneel

Laat SRgeschenken een foto op houten wandpaneel bedrukken en je hebt een uniek cadeau. Een foto op hout geeft een prachtig organisch accent aan elk interieur. SRgeschenken bedrukt een houten wandpaneel helemaal naar jouw eigen smaak en met de door jou gewenste foto.

Foto op houten wandpaneel als cadeau

Een foto op houten wandpaneel is ontzettend leuk om cadeau te doen, bijvoorbeeld bij de viering van een jubileum of een andere bijzondere gebeurtenis. Je kunt een houten wandpaneel ook laten bedrukken met een spreuk of tekst die van toepassing is op de ontvanger, eventueel in combinatie met een foto. En wat vind je van een geweldige vakantiefoto of een foto van een belangrijke gebeurtenis op een houten wandpaneel? Daarmee heb je een blijvende herinnering aan die mooie tijd of gebeurtenis. Bij SRgeschenken kan het allemaal! 

Let op:

Hout is een natuurproduct met natuurlijke oneffenheden die zichtbaar kunnen zijn in het eindresultaat. Een foto op een houten wandpaneel is dan ook niet geschikt voor buiten of in zeer vochtige of warme ruimtes.

Werkwijze foto op houten wandpaneel

Voor een foto op een houten wandpaneel kies je allereerst het gewenste houten wandpaneel uit ons assortiment. Na deze keuze kom je op een pagina waarop je jouw product kunt verfijnen door te kiezen uit diverse opties rond de wijze waarop je het wandpaneel wilt plaatsen. Door te tikken of te klikken op de knop [Start met personaliseren] verschijnt er een gebruikersvriendelijk programma waarmee je zelf creatief aan de slag kunt. Blijf hierbij binnen de gekleurde lijnen, want die geven de afmeting van het wandpaneel weer. Je kunt een tekst invoeren, een eigen design uploaden en/of kiezen uit de talrijke illustraties die ons programma biedt. Ben je tevreden over jouw ontwerp? Klik of tik dan op de knop [Bestel]. Op de pagina Winkelwagen selecteer je het gewenste aantal en jouw betaalgegevens. Check alles zorgvuldig en klik of tik dan op de knop [Afrekenen].

Heb je nog vragen over een foto op houten wandpaneel? Neem dan gerust contact op met SRgeschenken, want wij helpen jou graag!

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord