Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 9

Raalte

Contact

Voor vragen kunt u het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Origineel cadeau > Foto op glas

Foto op glas

Foto op glas

Laat SRgeschenken een foto op glas bedrukken en je hebt een uniek cadeau. SRgeschenken bedrukt glas helemaal naar jouw eigen smaak en met de door jou gewenste foto. Een foto op glas is het perfecte geschenk voor elk moment en voor elk persoon!

Foto op glas als cadeau

Een foto op glas is ontzettend leuk om cadeau te doen, bijvoorbeeld bij de viering van een jubileum. En wat vind je van een geweldige vakantiefoto of een foto van een belangrijke gebeurtenis op glas. Daarmee heb je een blijvende herinnering aan die mooie tijd of gebeurtenis. Bij SRgeschenken kan het allemaal! 

Werkwijze foto op glas

Voor een foto op glas kies je allereerst het gewenste formaat uit ons assortiment.  Door te tikken of te klikken op de knop [Start met personaliseren] verschijnt er een gebruikersvriendelijk programma waarmee je zelf creatief aan de slag kunt. Blijf hierbij binnen de stippellijnen, want die geven de afmeting van het glas weer. Je kunt een tekst invoeren, een eigen design uploaden en/of kiezen uit de talrijke illustraties die ons programma biedt. Ben je tevreden over jouw ontwerp? Klik of tik dan op de knop [Bestel]. Op de pagina Winkelwagen selecteer je het gewenste aantal en jouw betaalgegevens. Check alles zorgvuldig en klik of tik dan op de knop [Afrekenen].

Heb je nog vragen over een foto op aluminium? Neem dan gerust contact op met SRgeschenken, want wij helpen jou graag!

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord