Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Barkstraat 2c  Raalte

Contact

Voor vragen kun je het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Cadeau > Mok bedrukken

Mok bedrukken

Mok bedrukken

Bestel een mok met foto of een mok met tekst en je hebt een fantastisch persoonlijk cadeau. Een bedrukte mok is ook geschikt als relatiegeschenk of promotiemiddel in de kantine of werkplek. Bij SRgeschenken bedruk je jouw mok helemaal naar je eigen smaak en met je eigen design. Naast mokken kunnen we voor je ook koffiekopjes bedrukken. Mokken bestellen kan al vanaf 1 stuk en uiteraard zijn de mokken vaatwasser bestendig. Een mok met foto of mok met tekst van SRgeschenken is het populair cadeau voor elk moment en voor elk persoon!

Mok bedrukken als cadeau

Een mooie mok met foto of een mok met naam erop is ontzettend leuk om cadeau te doen. Waar ook veel vraag naar is, is een mok laten bedrukken met een spreuk of tekst die van toepassing is op de ontvanger, eventueel in combinatie met een foto. En wat vind je van een geweldige vakantiefoto of een foto van een belangrijke gebeurtenis op een magische mok. Daarmee heb je een blijvende herinnering aan die mooie tijd of gebeurtenis. Bij SRgeschenken kan je eenvoudig jouw mok ontwerpen!  

Mok bedrukken als promotiemiddel

In Nederland drinken we veel koffie en/of thee en dat maakt een mok zeer geschikt als promotiemiddel voor je bedrijf. Laat SRgeschenken mokken bedrukken met een logo of een wervende tekst en je werknemers of relaties maken elke dag weer promotie voor je bedrijf. Natuurlijk kun je mokken met logo ook inzetten als promotieproduct op een beurs of een ander zakelijk evenement.

In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment mokken en er is dan ook keuze genoeg. Talrijke modellen, klein of groot, met een witte kleur of een gekleurde mok.

SRgeschenken bied jou een ruime keus aan mokken. Makkelijk, snel en thuis bezorgd met POSTnl. Heb je vragen of hulp nodig, email welkom@srgeschenken.nl of bel 0572-364624.

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord