Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 9

Raalte

Contact

Voor vragen kunt u het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Bedrukte mok > Mok bedrukken

Mok bedrukken

Mok bedrukken

Laat een mok bedrukken en je hebt een uniek cadeau. Een bedrukte mok is ook zeer geschikt als relatiegeschenk of promotiemiddel. SRgeschenken bedruk je mok helemaal naar je eigen smaak en met je eigen design. Naast mokken kunnen we voor je ook koffiekopjes bedrukken. Bestellen kan bij ons al vanaf 1 stuks en uiteraard zijn de mokken vaatwasserbestendig, tenzij anders vermeld. Een bedrukte mok van SRgeschenken is het perfecte geschenk voor elk moment en voor elk persoon!

Mok bedrukken als cadeau

Een mok met foto of een mok met naam erop is ontzettend leuk om cadeau te doen. Waar ook veel vraag naar is, is een mok laten bedrukken met een spreuk of tekst die van toepassing is op de ontvanger, eventueel in combinatie met een foto. En wat vind je van een geweldige vakantiefoto of een foto van een belangrijke gebeurtenis op een mooie mok. Daarmee heb je een blijvende herinnering aan die mooie tijd of gebeurtenis. Bij SRgeschenken kan je eenvoudig je mok ontwerpen!  

Mok bedrukken als promotiemiddel

In Nederland drinken we veel koffie en/of thee en dat maakt een mok zeer geschikt als promotiemiddel voor je bedrijf. Laat SRgeschenken mokken bedrukken met je logo of een wervende tekst en je werknemers of relaties maken elke dag weer promotie voor je bedrijf. Natuurlijk kun je mokken met je logo ook inzetten als promotieproduct op een beurs of een ander zakelijk evenement. Is dat geen mooi visitekaartje voor je bedrijf?

In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment mokken en er is dan ook keuze genoeg. Talrijke modellen, klein of groot, met een neutrale kleur of juist een kleurrijke variant. We hebben ook speciale kopjes voor bijvoorbeeld espresso of cappuccino-apparaten.

Bij SRgeschenken is er altijd wel een mok die past bij je wensen. Kom je er zelf niet uit en wil je advies? Neem dan gerust contact op.

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord