Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 9

Raalte

Contact

Voor vragen kunt u het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Origineel cadeau > Klok met foto

Klok met foto

Klok met foto

Ben jij op zoek naar een originele klok die niet overal aan de muur hangt? Laat SRgeschenken dan een klok met foto bedrukken en je hebt een uniek cadeau. SRgeschenken bedrukt een klok in het door jou ontworpen design en met de door jou gewenste foto en tekst. Een klok met foto is het perfecte geschenk voor elk moment en voor elk persoon!

Klok met foto als cadeau

Een klok met foto is ontzettend leuk om cadeau te doen, bijvoorbeeld bij de viering van een jubileum. Gaat je vriend(in), familielid of kennis verhuizen en is er een housewarming? Dan is een gepersonaliseerde klok een prima cadeau. En wat vind je van een geweldige vakantiefoto of een foto van een belangrijke gebeurtenis op een klok? Daarmee heb je een blijvende herinnering aan die mooie tijd of gebeurtenis. Een klok met foto is ook heel geschikt voor in de kinderkamer. De klok ziet er niet alleen fantastisch uit, jouw (klein)kind leert ook nog eens op een leuke manier klok kijken. Bij SRgeschenken kan het allemaal! 

Werkwijze klok met foto

Voor een klok met foto kies je allereerst de gewenste klok uit ons ruime assortiment klokken. Je kunt daarbij kiezen uit een al voorbedrukte klok, maar desgewenst kun je een klok zelf personaliseren. Wil je zelf een klok personaliseren, dan klik of tik je op de knop [Start met personaliseren]. Daarna verschijnt er een gebruikersvriendelijk programma waarmee je zelf creatief aan de slag kunt. Blijf hierbij binnen de gekleurde lijnen, want die geven de afmeting van de klok weer. Je kunt een tekst invoeren, een eigen design uploaden en/of kiezen uit de talrijke illustraties die ons programma biedt. Ben je tevreden over jouw ontwerp? Klik of tik dan op de knop [Bestel]. Op de pagina Winkelwagen selecteer je het gewenste aantal en jouw betaalgegevens. Check alles zorgvuldig en klik of tik dan op de knop [Afrekenen].

Heb je nog vragen over een klok met foto? Neem dan gerust contact op met SRgeschenken, want wij helpen jou graag!

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord