Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 9

Raalte

Contact

Voor vragen kunt u het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Origineel cadeau > Glas bedrukken

Glas bedrukken

Glazen bedrukken

Laat glazen bedrukken en je hebt een uniek cadeau. Een bedrukte glas is ook zeer geschikt als relatiegeschenk of promotiemiddel. SRgeschenken bedrukt je glas helemaal naar je eigen smaak en met je eigen design. Naast theeglazen kunnen we voor je ook longdrinkglazen bedrukken. Bestellen kan bij ons al vanaf 1 stuks en uiteraard zijn de glazen vaatwasserbestendig, tenzij anders vermeld. Een bedrukte glas van SRgeschenken is het perfecte geschenk voor elk moment en voor elk persoon!

Glas bedrukken als cadeau

Een glas met foto of een glas met naam erop is ontzettend leuk om cadeau te doen. Waar ook veel vraag naar is, is een glas laten bedrukken met een spreuk of tekst die van toepassing is op de ontvanger, eventueel in combinatie met een foto. En wat vind je van een geweldige vakantiefoto of een foto van een belangrijke gebeurtenis op een mooie glas. Daarmee heb je een blijvende herinnering aan die mooie tijd of gebeurtenis. Bij SRgeschenken kan je eenvoudig je glas ontwerpen!  

Glas bedrukken als promotiemiddel

In Nederland drinken we veel thee en dat maakt een theeglas zeer geschikt als promotiemiddel voor je bedrijf. Laat SRgeschenken glazen bedrukken met je logo of een wervende tekst en je werknemers of relaties maken elke dag weer promotie voor je bedrijf. Natuurlijk kun je glazen met je logo ook inzetten als promotieproduct op een beurs of een ander zakelijk evenement. Is dat geen mooi visitekaartje voor je bedrijf?

Bij SRgeschenken is er altijd wel een glas die past bij je wensen. Kom je er zelf niet uit en wil je advies? Neem dan gerust contact op.

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord