Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Barkstraat 2c  Raalte

Contact

Voor vragen kun je het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Over ons

Over ons

SR geschenken is een innovatief en modern bedrijf, gespecialiseerd in digital imaging. Het bedrijf is voortgekomen uit de sign afdeling van Salland Reclame in Raalte, dé specialist in reclame op voertuigen, panden en borden. 

SR geschenken beschikt over een uitgebreid assortiment sublimatie producten die uit voorraad geleverd kunnen worden. Sublimatie is een chemisch proces waarbij de print wordt aangebracht met  hittegevoelige inkt die zich vermengt met het speciaal gecoate oppervlak van het product. Dat zorgt voor een heldere, levendige fullcolour print die ook nog eens kras- en wasbestendig is.

Naast ons ruime assortiment voorbedrukte producten kun je bij SRgeschenken ook een eigen ontwerp aanleveren. Met een eigen ontwerp op een van onze producten creëer je een perfect en origineel cadeau voor elke gelegenheid. Met een door jou aangeleverde foto en/of tekst maak je een product persoonlijk en daardoor extra waardevol. 

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord