Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Barkstraat 2c  Raalte

Contact

Voor vragen kun je het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Graveren > Spiegel plexiglas graveren

Spiegel plexiglas graveren

Spiegel plexiglas graveren

Een spiegel van plexiglas graveren zorgt voor een prachtig effect door de zeer fijne contouren en details. Een fraai en persoonlijk geschenk voor een feestje, bedrijfsevenement, jubileum, huwelijk of geboorte. SR Geschenken gebruikt voor het spiegel graveren een geavanceerde lasergraveermachine van Trotec. De laserstraal verwarmt het oppervlak van het plexiglas, er zijn geen chemische toevoegingen nodig en de vrijkomende gassen en deeltjes worden efficiënt afgezogen en gefilterd.

Waarom een spiegel van plexiglas

Een gegraveerde spiegel is erg geschikt als persoonlijk relatiegeschenk, maar ook een uniek cadeau bij een huwelijk, een nieuw huis, geboorte of jubileum. Als relatiegeschenk of bij een jubileum kan SR Geschenken een spiegel graveren met het bedrijfslogo of bedrijfspand. Een spiegel van plexiglas is het perfecte alternatief voor glas. De spiegel is lichter van gewicht en heeft een hogere breekweerstand dan glas waardoor er minder risico is dat het materiaal valt en breekt wanneer u het ophangt. Voor een huwelijk kunnen we een spiegel graveren met de voorkant van de trouwkaart. Voor een geboorte kun je een spiegel laten graveren met bijvoorbeeld het geboortekaartje. Daarmee verras je de kersverse ouders met een schitterend kraamcadeau. Onze mogelijkheden zijn legio.

Werkwijze spiegel graveren

Voor een spiegel van plexiglas laten graveren kies je allereerst het gewenste model uit ons assortiment. Je hebt de keuze uit: Spiegel  met beer, bloem, vrachtwagen, of bal en vele andere afbeeldingen. De spiegels van plexiglas zijn in  twee formaten leverbaar. Na deze formaatkeuze maak je een keus uit de kleuren zilver, goud en brons. Hierna verschijnt er een gebruikersvriendelijk programma waarmee je zelf creatief aan de slag kunt. Je kunt een eigen tekst invoeren. Ben je tevreden over jouw ontwerp? Klik of tik dan op de knop [Bestel]. Op de pagina Winkelwagen selecteer je het gewenste aantal en jouw betaalgegevens. Check alles zorgvuldig en klik of tik dan op de knop [Afrekenen].

Heb je nog vragen over een spiegel graveren? Neem dan gerust contact op met SR Geschenken, want we helpen jou graag!

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord