Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Barkstraat 2c  Raalte

Contact

Voor vragen kun je het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Graveren > Snijplank graveren

Snijplank graveren

Snijplankje graveren

Laat een snijplankje graveren bij SRgeschenken en daarmee creëer je een origineel artikel. Bovendien voorkom je bij het gebruik van een snijplankje nare krassen op het keukenmeubilair.  Een snijplankje is een mooi hulpmiddel om hapjes op te serveren tijdens een feestje. SRgeschenken graveert een snijplank helemaal naar jouw wens en met het door jou gewenste ontwerp. Een snijplank met een eigen design is ook leuk om cadeau te geven en erg geschikt als promotiemiddel of relatiegeschenk.

Een snijplankje graveren als promotiemiddel

Een snijplankje wordt veel gebruikt in de keuken of bij een feestje. Dat maakt een snijplank zeer geschikt als promotiemiddel voor jouw bedrijf. Een snijplank is ook een prima relatiegeschenk waarmee je bijvoorbeeld nieuwe klanten kunt binden aan jouw bedrijf. Je kunt een snijplank bijvoorbeeld als bedankje meegeven aan mensen die een product of dienst bij jou hebben afgenomen.

Laat SRgeschenken een snijplank graveren met een logo van jouw bedrijf en je relaties worden tijdens het werken of een feestje in de keuken herinnerd aan jouw bedrijf. Natuurlijk kun je een snijplank met een bedrijfslogo ook inzetten als promotieproduct op een beurs of een ander zakelijk evenement. Is dat geen mooi en praktisch visitekaartje?

Werkwijze snijplankje graveren

Voor een snijplankje kies je allereerst een te personaliseren snijplank uit ons assortiment. Na deze selectie klik of tik je op de knop [Start met personaliseren]. Daarna verschijnt een gebruikersvriendelijk programma waarmee je zelf creatief aan de slag kunt. Blijf hierbij binnen de lijnen, want die geven de afmeting van de snijplank weer. Je kunt een tekst invoeren, een eigen design uploaden en/of kiezen uit de talrijke illustraties die ons programma biedt. Ben je tevreden over jouw ontwerp? Klik of tik dan op de knop [Bestel]. Op de pagina Winkelwagen selecteer je het gewenste aantal en jouw betaalgegevens. Check alles zorgvuldig en klik of tik dan op de knop [Afrekenen].

Heb je nog vragen over een snijplankje graveren? Neem dan gerust contact op met SRgeschenken, want wij helpen jou graag!

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord