Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 9

Raalte

Contact

Voor vragen kunt u het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Origineel cadeau > Tegeltje maken

Tegeltje maken

Tegeltje maken

Een tegeltje maken bij de geboorte van een kind of een andere belangrijke gebeurtenis bestaat al erg lang. Vroeger werd een tegel met de hand gemaakt en dat maakte een tegeltje best duur. Met de huidige technieken kan het veel sneller en ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs. De tegeltjes zijn van keramiek gemaakt en hebben diverse afmetingen en vormen. Uiteraard zijn de tegeltjes voorzien van een tegelhanger, zodat je het een mooi plekje kunt geven. Desgewenst kunnen we de tegel ook leveren met een tegelhouder.

Wanneer een tegeltje maken?

Een tegel is een leuk aandenken aan bijvoorbeeld een verjaardag, huwelijk, huisdier, hobby, sportprijs, enz. Het is ook mogelijk een tegel te laten bedrukken met een mooie spreuk of een gedicht. Een tegel zorgt altijd voor een mooie en blijvende herinnering aan een bijzonder moment. Laat je inspireren door de mooie en originele tegels van SRgeschenken.

Werkwijze tegeltje maken

Voor een tegeltje maken kies je allereerst het gewenste formaat uit ons assortiment. Je hebt de keuze uit: 5 x 5 cm (rond), 8,4 x 5,4 cm, 10 x 15 cm (ovaal), 8 x 10 cm (ovaal), 10,8 x 10,8 cm, 15 x 15 cm, 15 x 20 cm, 20 x 20 cm en 20 x 30 cm. Na deze formaatkeuze klik of tik je op de knop [Start met personaliseren]. Daarna kom je op een pagina waar je jouw product kunt verfijnen door te kiezen uit horizontaal of verticaal. Na deze keuze verschijnt er een gebruikersvriendelijk programma waarmee je zelf creatief aan de slag kunt. Blijf hierbij binnen de gekleurde lijnen, want die geven de afmeting van het tegeltje weer. Je kunt een tekst invoeren, een eigen design uploaden en/of kiezen uit de talrijke illustraties die ons programma biedt. Ben je tevreden over jouw ontwerp? Klik of tik dan op de knop [Bestel]. Op de pagina Winkelwagen selecteer je het gewenste aantal en jouw betaalgegevens. Check alles zorgvuldig en klik of tik dan op de knop [Afrekenen].

Heb je zelf een ander leuk en origineel idee voor een tegel? Laat het ons weten en we bekijken samen of jouw idee aansluit bij onze mogelijkheden.

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord