Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Barkstraat 2c  Raalte

Contact

Voor vragen kun je het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Spandoek welkom thuis

Spandoek welkom thuis

Met een spandoek Welkom thuis heet je iemand die bijvoorbeeld thuiskomt na een lange periode in het ziekenhuis of in het buitenland extra welkom. Heb je geen zin of inspiratie om het spandoek zelf te maken of wil je een mooi spandoek van goede kwaliteit? Laat SRgeschenken dan een spandoek Welkom thuis voor je maken. Dat kan in verschillende vormen en maten. Onze spandoeken zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materiaal en we gebruiken de beste kwaliteit inkten. Naast een spandoek Welkom thuis maakt SRgeschenken ook spandoeken met Abraham spreuken, Sarah spreuken, teksten voor een 25-jarige of om iemand te verwelkomen op Schiphol. Heb je zelf een origineel idee voor een spandoek Welkom thuis? Laat het ons weten en dan kijken we samen met jou wat de mogelijkheden zijn.  

Wat zet je op een spandoek Welkom thuis?

Laat je inspireren door wat diegene die thuiskomt voor jou betekent. Hoe blij ben je dat hij of zij weer terug is en wat heeft diegene in de periode van afwezigheid gedaan. Kun je wel wat inspiratie gebruiken, kijk dan bij de leukste welkom thuis teksten. Plaats op het spandoek ook een aantal foto’s of tekeningen. Overleg eventueel met familie of vrienden en vriendinnen wat een toepasselijke tekst is en daarna kan het spandoek worden samengesteld en besteld via onze site.

Bestellen spandoek Welkom thuis

Voor het laten maken van een spandoek Welkom thuis kies je allereerst de gewenste vorm: verticaal, horizontaal of vierkant. Hierna maak je een keuze uit de verschillende formaten. Na het kiezen van de gewenste vorm en het juiste formaat kom je op een pagina waar de gemaakte keuze staat weergegeven. Op die pagina tik of klik je op de knop [Start met personaliseren]. Maak de keuze dat je geen ringen wenst voor je spandoek. Hierna verschijnt er een gebruikersvriendelijk programma waarmee je zelf creatief aan de slag kunt. Blijf hierbij binnen de gekleurde lijnen, want die geven de afmeting van het spandoek weer. Je kunt een tekst invoeren, een eigen design uploaden en/of kiezen uit de talrijke illustraties die ons programma biedt. Ben je tevreden over jouw ontwerp? Klik of tik dan op de knop [Bestel]. Op de pagina Winkelwagen voer je jouw betaalgegevens in. Check alles zorgvuldig en klik of tik dan op de knop [Afrekenen].

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord