Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Barkstraat 2c  Raalte

Contact

Voor vragen kun je het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Cadeau > Laptophoes bedrukken

Laptophoes bedrukken

Laptophoes bedrukken

Laat SRgeschenken een laptophoes bedrukken en je hebt een uniek en praktisch artikel. SRgeschenken kan een laptophoesje of een hoes voor tablet of notebook helemaal naar jouw eigen smaak en met het door jou gewenste design bedrukken. Met behulp van ons online ontwerpprogramma kun je het hoesje ook zelf leuk, origineel en persoonlijk maken. Een hoes zorgt er bovendien voor dat een laptop, tablet of notebook minder snel beschadigd raakt. Een laptophoes met een eigen design is erg geschikt als persoonlijk en origineel verjaardagscadeau, maar het is ook een prima idee om een bedrijf ermee te promoten.

Laptophoes maken als promotiemiddel

Werken jouw medewerkers veel met een laptop, tablet of notebook? Laat SRgeschenken dan een  hoes voor de tablet of het notebook of een laptop hoes bedrukken met een naam, logo of foto van je bedrijf. Dat zorgt voor een professionele, herkenbare en moderne uitstraling. Jouw relaties en andere bezoekers zien dan meteen dat ze met een bedrijf werken dat oog heeft voor detail en het versterkt ook nog eens het wij-gevoel van je medewerkers.

Neem jij altijd jou laptop mee naar school of je werk? Bescherm dan jou laptop met een hoes met een unieke foto, mooie tekst of naam. Zo heeft de laptophoes een dubbele functie. De hoes beschermt de laptop en is altijd herkenbaar aan jou eigen ontwerp.

Werkwijze laptophoes bedrukken

Voor een laptop hoes bedrukken, kies je allereerst uit ons assortiment het gewenste maat hoes. Na deze keus ga je starten met personaliseren. Hierna verschijnt een gebruikersvriendelijk programma waarmee je zelf creatief aan de slag kunt. Je kunt een tekst invoeren, een eigen foto uploaden en/of kiezen uit de illustraties die ons programma biedt. Ben je tevreden over jouw ontwerp? Bestel dan jou zelfontworpen unieke laptophoes.

Heb je nog vragen over een laptop hoes maken? Neem dan gerust contact op met SRgeschenken, want wij helpen jou graag!

SRgeschenken.nl geeft je de mogelijkheid jou een uniek laptop hoes persoonlijk te maken door te ontwerpen en designen. Makkelijk, snel en thuis bezorgd met POSTnl. Vragen of hulp nodig, email welkom@srgeschenken.nl of bel 0572-364624.

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord