Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Barkstraat 2c  Raalte

Contact

Voor vragen kun je het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Graveren > Wijnkist graveren

Wijnkist graveren

Wijnkist graveren

Een wijnkist graveren zorgt voor een prachtig effect door de zeer fijne contouren en details. Een fraai en persoonlijk geschenk voor een feestje, bedrijfsevenement, jubileum, huwelijk of geboorte. SR Geschenken gebruikt voor het wijnkist graveren een geavanceerde lasergraveermachine van Trotec. De laserstraal verwarmt het oppervlak van het hout, er zijn geen chemische toevoegingen nodig en de vrijkomende gassen en deeltjes worden efficiënt afgezogen en gefilterd.

Wanneer laat je een wijnkist graveren?

Een gegraveerde wijnkist is erg geschikt als persoonlijk relatiegeschenk, maar ook een uniek cadeau bij een huwelijk of jubileum. Als relatiegeschenk of bij een jubileum kan SR Geschenken een wijnkist graveren met het bedrijfslogo of bedrijfspand. Voor een abraham of sarah kun je een wijnkist laten graveren met bijvoorbeeld een foto. Daarmee verras je de abraham of sarah met een schitterend cadeau. Onze mogelijkheden zijn legio.

Werkwijze wijnkist graveren

Voor een wijnkist laten graveren kies je allereerst het gewenste formaat uit ons assortiment. Je hebt de keuze uit: een wijnkist voor 1 fles of een wijnkist voor 2 flessen. Na deze formaatkeuze tik of klik je op de knop [Start met personaliseren]. Hierna verschijnt er een gebruikersvriendelijk programma waarmee je zelf creatief aan de slag kunt. Blijf hierbij binnen de lijnen, want die geven de afmeting van de wijnkist weer. Je kunt een eigen tekst invoeren, een eigen design uploaden en/of kiezen uit de talrijke illustraties die ons programma biedt. Ben je tevreden over jouw ontwerp? Klik of tik dan op de knop [Bestel]. Op de pagina Winkelwagen selecteer je het gewenste aantal en jouw betaalgegevens. Check alles zorgvuldig en klik of tik dan op de knop [Afrekenen].

Heb je nog vragen over een wijnkist graveren? Neem dan gerust contact op met SR Geschenken, want we helpen jou graag!

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord