Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Barkstraat 2c  Raalte

Contact

Voor vragen kun je het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Cadeau > Sleutelhanger met foto

Sleutelhanger met foto

Sleutelhanger met foto

Bij SRgeschenken bestel je mooie sleutelhangers met een jouw unieke ontwerp. Je valt op met deze sleutelhanger doordat je een eigen ontwerp eraan gegeven hebt Een sleutelhanger met een eigen design is ook een persoonlijk en origineel cadeau voor een verjaardag, bijvoorbeeld met een foto van de (klein)kinderen erop. Een sleutelhanger met foto doet het ook prima als promotieartikel of relatiegeschenk.

Sleutelhanger met foto als promotiemiddel

Een sleutelhanger met naam of sleutelhanger met foto wordt veel gebruikt en dat maakt een sleutelhanger zeer geschikt als promotiemiddel voor jouw bedrijf. Laat SRgeschenken een sleutelhanger met foto of logo van jouw bedrijf bedrukken en telkens wanneer jouw relatie of medewerker zijn of haar sleutels pakt, wordt er meteen promotie gemaakt voor jouw bedrijf.

Werkwijze sleutelhanger met foto

Met behulp van ons online ontwerpprogramma kun je de sleutelhanger leuk, origineel en persoonlijk maken. Voor een sleutelhanger met foto maak je allereerst een keuze uit ons assortiment sleutelhangers. Na deze selectie start je met personaliseren. Hierna verschijnt een gebruikersvriendelijk programma waarmee je zelf creatief aan de slag kunt. Blijf binnen het formaat want die geven de afmeting van de sleutelhanger weer. Je kunt een eigen foto uploaden en/of kiezen uit de diverse illustraties. Het is ook mogelijk om een tekst toe te voegen. Ben je tevreden over jouw ontwerp? Bestel dan jouw gepersonaliseerde sleutelhanger.

Heb je nog vragen over een sleutelhanger met foto? Neem dan contact op met SRgeschenken, want wij helpen jou graag!

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord