Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 9

Raalte

Contact

Voor vragen kunt u het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Origineel cadeau > Sleutelhanger met foto

Sleutelhanger met foto

Sleutelhanger met foto

Laat SRgeschenken een sleutelhanger met foto bedrukken en je hebt een uniek en praktisch artikel. SRgeschenken kan een sleutelhanger helemaal naar jouw eigen smaak en met de door jou gewenste foto bedrukken. Je valt op met deze bijzondere en praktische sleutelhanger met je eigen ontwerp! Een sleutelhanger met een eigen design is ook erg geschikt als persoonlijk en origineel cadeau voor een verjaardag, bijvoorbeeld met een foto van de (klein)kinderen erop. Een sleutelhanger met foto doet het ook prima als promotieartikel of relatiegeschenk.

Sleutelhanger met foto als promotiemiddel

Een sleutelhanger wordt veel gebruikt en dat maakt een sleutelhanger zeer geschikt als promotiemiddel voor jouw bedrijf. Laat SRgeschenken een sleutelhanger met foto of logo van jouw bedrijf bedrukken en telkens wanneer jouw relatie of medewerker zijn of haar sleutels pakt, wordt er meteen promotie gemaakt voor jouw bedrijf. Is dat geen mooi visitekaartje?

Werkwijze sleutelhanger met foto

Met behulp van ons online ontwerpprogramma kun je de sleutelhanger leuk, origineel en persoonlijk maken. Voor een sleutelhanger met foto maak je allereerst een keuze uit ons assortiment sleutelhangers. Na deze selectie klik of tik je op de knop [Start met personaliseren]. Hierna verschijnt een gebruikersvriendelijk programma waarmee je zelf creatief aan de slag kunt. Blijf hierbij binnen de gekleurde lijnen, want die geven de afmeting van de sleutelhanger weer. Je kunt een eigen foto uploaden en/of kiezen uit de talrijke illustraties die ons programma biedt. Het is ook mogelijk om een passende tekst toe te voegen. Ben je tevreden over jouw ontwerp? Klik of tik dan op de knop [Bestel]. Op de pagina Winkelwagen selecteer je het gewenste aantal en jouw betaalgegevens. Check alles zorgvuldig en klik of tik dan op de knop [Afrekenen].

Je kunt uiteraard ook een keuze maken uit ons mooie assortiment kant-en-klare sleutelhangers. Heb je nog vragen over een sleutelhanger met foto? Neem dan gerust contact op met SRgeschenken, want wij helpen jou graag!

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord