Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 9

Raalte

Contact

Voor vragen kunt u het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Origineel cadeau > Snijplank bedrukken

Snijplank bedrukken

Snijplank bedrukken

Laat een snijplank bedrukken bij SRgeschenken en daarmee creëer je een origineel artikel. Bovendien voorkom je bij het gebruik van een snijplank nare krassen op het keukenmeubilair. SRgeschenken bedrukt een snijplank helemaal naar jouw wens en met het door jou gewenste ontwerp. Een snijplank met een eigen design is ook leuk om cadeau te geven en erg geschikt als promotiemiddel of relatiegeschenk.

Een snijplank bedrukken als promotiemiddel

Een snijplank wordt veel gebruikt in de keuken. Dat maakt een snijplank zeer geschikt als promotiemiddel voor jouw bedrijf. Een snijplank is ook een prima relatiegeschenk waarmee je bijvoorbeeld nieuwe klanten kunt binden aan jouw bedrijf. Je kunt een snijplank bijvoorbeeld als bedankje meegeven aan mensen die een product of dienst bij jou hebben afgenomen.

Laat SRgeschenken een snijplank bedrukken met een logo van jouw bedrijf en je relaties worden tijdens het werken in de keuken herinnerd aan jouw bedrijf. Natuurlijk kun je een snijplank met een bedrijfslogo ook inzetten als promotieproduct op een beurs of een ander zakelijk evenement. Is dat geen mooi en praktisch visitekaartje?

Werkwijze snijplank bedrukken

Voor een snijplank bedrukken kies je allereerst een te personaliseren snijplank uit ons assortiment. Na deze selectie klik of tik je op de knop [Start met personaliseren]. Daarna verschijnt een gebruikersvriendelijk programma waarmee je zelf creatief aan de slag kunt. Blijf hierbij binnen de gekleurde lijnen, want die geven de afmeting van de snijplank weer. Je kunt een tekst invoeren, een eigen design uploaden en/of kiezen uit de talrijke illustraties die ons programma biedt. Ben je tevreden over jouw ontwerp? Klik of tik dan op de knop [Bestel]. Op de pagina Winkelwagen selecteer je het gewenste aantal en jouw betaalgegevens. Check alles zorgvuldig en klik of tik dan op de knop [Afrekenen].

Je kunt uiteraard ook een keuze maken uit ons mooie assortiment voorbedrukte snijplanken. Heb je nog vragen over een snijplank bedrukken? Neem dan gerust contact op met SRgeschenken, want wij helpen jou graag!

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord