Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 9

Raalte

Contact

Voor vragen kunt u het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Origineel cadeau > Etui met naam

Etui met naam

Etui met naam

Laat een etui met naam bedrukken en je hebt een uniek en praktisch artikel. SRgeschenken kan een etui, pennenzakje of make-up tasje helemaal naar jouw eigen smaak en met de door jou gewenste naam bedrukken. Een etui met een eigen design is ook erg geschikt als persoonlijk en origineel verjaardagscadeautje of promotieartikel.

Etui met naam is praktisch

Laat SRgeschenken een etui met naam maken en jouw kind heeft een etui met een bijzonder en uniek ontwerp. Ook erg leuk om te geven als verjaardagscadeautje. Met behulp van ons online ontwerpprogramma kun je het etui, pennenzakje of make-up tasje leuk, origineel en persoonlijk maken.

Etui met naam als promotiemiddel

Hebben jouw relaties al pennen genoeg, maar nog geen handig etui waar deze pennen in kunnen? Laat SRgeschenken dan voor die relaties een etui met een logo of naam van jouw bedrijf bedrukken. Vaak ligt zo’n etui op het bureau van de relatie waardoor hij of zij regelmatig wordt herinnerd aan jouw bedrijf. Is dat geen mooi visitekaartje?

Werkwijze etui met naam

Voor een etui met naam maak je allereerst een keuze uit ons assortiment etuis en make-up tasjes. Na deze selectie klik of tik je op de knop [Start met personaliseren]. Hierna verschijnt een pagina waar je het formaat van de bedrukking kunt kiezen: horizontaal of verticaal. Daarna verschijnt een gebruikersvriendelijk programma waarmee je zelf creatief aan de slag kunt. Blijf hierbij binnen de gekleurde lijnen, want die geven de afmeting van het etui of make-up tasje weer. Je kunt een tekst invoeren, een eigen foto uploaden en/of kiezen uit de talrijke illustraties die ons programma biedt. Ben je tevreden over jouw ontwerp? Klik of tik dan op de knop [Bestel]. Op de pagina Winkelwagen selecteer je het gewenste aantal en jouw betaalgegevens. Check alles zorgvuldig en klik of tik dan op de knop [Afrekenen].

Heb je nog vragen over een etui met naam? Neem dan gerust contact op met SRgeschenken, want wij helpen jou graag!

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord