Een spandoek maken met een thema voor een feestje of geboorte

Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Barkstraat 2c  Raalte

Contact

Voor vragen kun je het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Thema spandoeken

Thema spandoeken

Een spandoek met een thema

Heb jij al eens een spandoek, banner of PVC doek voor een feestje of een geboorte ontworpen? Dat kan je nu heel eenvoudig doen bij SRgeschenken. Een spandoek met een thema, banner of zeildoek maak je makkelijk en snel in de webshop van SRgeschenken.

Door een spandoek met thema op te hangen trek je aandacht. SRgeschenken maakt jou spandoek, banner, zeildoek voor evenementen, beurzen, feestdagen, tuindoeken, bouwplaatsen en feestjes met tekst of foto. SRgeschenken bedrukt en levert unieke spandoeken in verschillende formaten. Spandoeken met thema van SRgeschenken zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materiaal en we gebruiken de beste kwaliteit inkten. Hierdoor is het spandoek, banner, PVC doek minimaal 2 tot 3 jaar uv - en weerbestendig.

Spandoek maken voor een felicitatie

Een spandoek met thema en / of foto erop is de nieuwe manier om een felicitatie onder de aandacht te brengen. Daarnaast is een spandoek natuurlijk ook erg geschikt om de aandacht te trekken op feesten en partijen. Of het nu gaat om een spandoek voor een sarah of abraham, huwelijk of de geboorte van een kind, met een spandoek van SRgeschenken laat je de omgeving weten dat er wat te vieren valt.

Tips voor het maken van een spandoek

Een spandoek met thema maken is ontzettend leuk. Met een thema spandoek creëer je ook meteen een uniek spandoek. Laat je creativiteit de vrije loop en denk eerst welke tekst je op een spandoek met thema erbij op wil zetten. Wil je meer informatie voor je gaat starten?

Spandoek plaatsen

Het is belangrijk om je spandoek, banner of zeildoek stevig te plaatsen. Dat kan veilig en snel met spandoekframes. In deze frames staat je spandoek altijd mooi gespannen en krijgt het de optimale aandacht. De professionals van SRgeschenken adviseren je graag bij de keuze van het juiste spandoekframe. Indien gewenst kun je ook de montage van je frame en spandoek aan ons overlaten.

SRgeschenken.nl geeft je de mogelijkheid jou spandoek, banner of zeildoek online te ontwerpen en designen. Makkelijk, snel en thuis bezorgd met POSTnl. Vragen of hulp nodig, email welkom@srgeschenken.nl of bel 0572-364624.

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord