Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 9

Raalte

Contact

Voor vragen kunt u het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Origineel cadeau > Vaantje bedrukken

Vaantje bedrukken

Vaantje bedrukken

Met een vaantje bedrukken creëer je een fraai geschenk om bijvoorbeeld uit te reiken bij een sportwedstrijd, kinderfeestje of bedrijfscompetitie. Een vaantje is ook erg geschikt als sportieve reclamedrager.

SR Geschenken heeft vaantjes in talrijke kleuren die je naar eigen wens kunt personaliseren. De vaantjes zijn 30 cm hoog en 21 cm breed, ze worden aan de voorzijde full colour bedrukt en ze hebben een fraaie koordomranding. We leveren onze vaantjes inclusief houten stokje met een touwtje eraan om het op te hangen.

Wanneer laat je een vaantje bedrukken?

Het is altijd leuk om een vaantje te krijgen. Ook kinderen zijn er dol op. Vooral bij sportverenigingen zijn vaantjes erg populair als sportprijs bij toernooien. Verder is een vaantje een ideaal geschenk om weg te geven aan relaties, zoals beursbezoekers, werknemers of vrienden. Door een vaantje met jouw logo of een ander herkenbaar design te bedrukken, maken jouw relaties ook nog eens gratis reclame voor jouw onderneming wanneer ze het vaantje op een goed zichtbare plek hangen, bijvoorbeeld in de auto voor het raam.

Hoe een vaantje bedrukken?

Voor een vaantje bedrukken, maak je allereerst een keuze uit de talrijke kleuren in ons assortiment. Na deze keuze tik of klik je op de knop [Start met personaliseren]. Hierna verschijnt er een gebruikersvriendelijk programma waarmee je zelf creatief aan de slag kunt. Behalve een eigen tekst kun je ook een eigen ontwerp uploaden en/of kiezen uit de talrijke illustraties die ons programma biedt.

Ben je tevreden over jouw ontwerp, dan start het vaantjes bestellen. Klik of tik daarvoor op de knop [Bestel]. Op de pagina Winkelwagen selecteer je het gewenste aantal vaantjes en jouw betaalgegevens. Check alles zorgvuldig en klik of tik dan op de knop [Afrekenen].

Heb je nog vragen over een vaantje bedrukken? Neem dan gerust contact op met SR Geschenken, want we helpen jou graag!

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord