Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 7

Raalte

Contact

Voor vragen kun je het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Graveren > Spiegel graveren

Spiegel graveren

Spiegel graveren

Een spiegel graveren zorgt voor een prachtig effect door de zeer fijne contouren en details. Een fraai en persoonlijk geschenk voor een feestje, bedrijfsevenement, jubileum, huwelijk of geboorte. SR Geschenken gebruikt voor het spiegel graveren een geavanceerde lasergraveermachine van Trotec. De laserstraal verwarmt het oppervlak van het glas, er zijn geen chemische toevoegingen nodig en de vrijkomende gassen en deeltjes worden efficiënt afgezogen en gefilterd.

Wanneer laat je een spiegel graveren?

Een gegraveerde spiegel is erg geschikt als persoonlijk relatiegeschenk, maar ook een uniek cadeau bij een huwelijk, geboorte of jubileum. Als relatiegeschenk of bij een jubileum kan SR Geschenken een spiegel graveren met het bedrijfslogo of bedrijfspand. Voor een huwelijk kunnen we een spiegel graveren met de voorkant van de trouwkaart. Voor een geboorte kun je een spiegel laten graveren met bijvoorbeeld het geboortekaartje. Daarmee verras je de kersverse ouders met een schitterend kraamcadeau. Onze mogelijkheden zijn legio.

Werkwijze spiegel graveren

Voor een spiegel laten graveren kies je allereerst het gewenste formaat uit ons assortiment. Je hebt de keuze uit: 15 x 15 cm, 15 x 30 cm, 30 x 15 cm, 30 x 30 cm, 45 x 30 cm en 30 x 45 cm. De laatste twee formaten zijn ook leverbaar met facetrand. Na deze formaatkeuze tik of klik je op de knop [Start met personaliseren]. Hierna verschijnt er een gebruikersvriendelijk programma waarmee je zelf creatief aan de slag kunt. Blijf hierbij binnen de gekleurde lijnen, want die geven de afmeting van de spiegel weer. Je kunt een eigen tekst invoeren, een eigen design uploaden en/of kiezen uit de talrijke illustraties die ons programma biedt. Ben je tevreden over jouw ontwerp? Klik of tik dan op de knop [Bestel]. Op de pagina Winkelwagen selecteer je het gewenste aantal en jouw betaalgegevens. Check alles zorgvuldig en klik of tik dan op de knop [Afrekenen].

Heb je nog vragen over een spiegel graveren? Neem dan gerust contact op met SR Geschenken, want we helpen jou graag!

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord