Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Barkstraat 2c  Raalte

Contact

Voor vragen kun je het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Cadeau > Notitieboek met een foto

Notitieboek met een foto

Notitieboek bedrukken

Laat SRgeschenken een notitieboek bedrukken en je hebt een uniek en praktisch artikel. SRgeschenken kan een notitieboek helemaal naar jouw eigen smaak en met het door jou gewenste design bedrukken. Een bedrukt notitieboekje is ook erg geschikt als persoonlijk en origineel verjaardagscadeautje, promotieartikel of relatiegeschenk. Met behulp van ons online ontwerpprogramma kun je het notitieboek zelf leuk, origineel en persoonlijk maken.

Notitieboek bedrukken als promotiemiddel

Tijdens het werk op kantoor of bij klantenbezoek is het erg handig om een notitieboekje bij de hand te hebben. Laat SRgeschenken een notitieboek bedrukken met een logo of foto van jouw bedrijf. Dat geeft een professionele, herkenbare en moderne uitstraling. Jouw relaties en andere bezoekers zien dan meteen dat ze met een bedrijf werken dat oog heeft voor detail en het versterkt ook nog eens het wij-gevoel van je medewerkers. Ook als relatiegeschenk is een bedrukt notitieboekje een prima idee en je zet er jouw onderneming, product of dienst ook nog eens mee in de schijnwerpers. Is dat geen mooi visitekaartje?

Werkwijze notitieboek bedrukken

Voor het bedrukken van een notitieboek of agenda kies je allereerst uit ons assortiment het gewenste artikel. Na deze keuze ga je starten met personaliseren. Hierna verschijnt er een gebruikersvriendelijk programma waarmee je zelf creatief aan de slag kunt. Blijf hierbij binnen het formaat van het notitieboekje. Je kunt een tekst invoeren, een eigen foto uploaden en/of kiezen uit diverse illustraties die ons programma biedt. Ben je tevreden over jouw ontwerp? Bestel dan jou notitieboekje met een eigen ontwerp en je hebt een uniek ontwerp!

Heb je nog vragen over een notitieboek bedrukken? Makkelijk, snel en thuis bezorgd met POSTnl. Vragen of hulp nodig, email welkom@srgeschenken.nl of bel 0572-364624.

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord