Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 9

Raalte

Contact

Voor vragen kunt u het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Nieuw spandoek geplaatst!

Spandoek van 10 bij 5 meter geplaatst bij "De Woonindustrie" in Nieuwegein.

Onze cadeau tips

Nieuws Salland Reclame

Over SRGeschenken

Ontwerp je cadeau

Ontwerp je cadeau met foto of naam bij SRgeschenken

Wil je iemand verrassen met een uniek cadeau? Dat kan bij SRgeschenken! Ontwerp je cadeau bij SRgeschenken en je hebt een perfect cadeau voor elke gelegenheid. Met een door jou aangeleverde foto en/of tekst wordt je cadeau persoonlijk en daardoor extra waardevol. Uiteraard verpakken we het cadeau in een feestelijke cadeauverpakking met daarbij een aantrekkelijk kaartje. Verras iemand met een persoonlijk cadeau en ontwerp je cadeau bij SRgeschenken.

Ontwerp je cadeau voor elke gelegenheid

Bij SRgeschenken kun je kiezen uit honderden aantrekkelijke cadeaus. Van kleding, koffiekopjes, flesopeners en sleutelhangers tot handdoeken, kussenslopen, hoesjes voor de mobiele telefoon, tegeltjes en pennen en nog veel meer. Bekijk onze fraaie collectie en laat je verrassen door ons ruime assortiment.

Heb je een keuze gemaakt, dan kan SRgeschenken je cadeau voorzien van een eigen foto en/of tekst. Daarmee verandert een cadeau in een uniek en echt persoonlijk cadeau.

Foto cadeau

Een foto is een herinnering aan een bijzonder moment. Bij SRgeschenken is het mogelijk om je favoriete foto op aluminium, een houten wandpaneel of een houten staander te drukken. Daarmee creëert u thuis of op het werk een blijvende herinnering. Een foto op aluminium of hout is natuurlijk ook erg geschikt om iemand mee te verrassen.

Kleding bedrukken

Maak dameskleding, herenkleding, kinderkleding, sportkleding, T-shirts, truien, polo’s en petten persoonlijk voor elke gelegenheid. Bij SRgeschenken kun je kleding laten bedrukken met je eigen ontwerp. 

Kraamcadeau

Wat is er leuker dan kersverse ouders een cadeau te geven met daarop een foto of de naam van de baby. Met een persoonlijk rompertje bedrukken of slabbetje bedrukken maak je de nieuwe ouders nog trotser dan ze al zijn.

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord