Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 7

Raalte

Contact

Voor vragen kun je het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Hoe maak je een spandoek

Hoe maak je een spandoek

Op de vraag ‘Hoe maak je een spandoek?’ heeft SRgeschenken het juiste antwoord. SRgeschenken beschikt over veel ervaring met en kennis over het bedrukken van spandoeken voor o.a. evenementen, beurzen, feestdagen, bouwplaatsen en verjaardagen. Met een spandoek trek je aandacht en een spandoek van SRgeschenken is dan ook een effectief middel om jouw bedrijf of vereniging te promoten. Wij leveren en bedrukken spandoeken en vlaggen in verschillende vormen en maten. Spandoeken van SRgeschenken zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materiaal en we gebruiken de beste kwaliteit inkten. Hierdoor is een spandoek minimaal 2 tot 3 jaar uv- en weerbestendig.

Werkwijze ‘Hoe maak je een spandoek?’

Voor het laten maken van een spandoek kies je via onze webshop allereerst de gewenste vorm van je spandoek: verticaal, horizontaal of vierkant. Hierna maak je een keuze uit de verschillende formaten. Na het kiezen van de gewenste vorm en het juiste formaat kom je op een pagina waar de gemaakte keuze staat weergegeven. Op die pagina tik of klik je op de knop [Start met personaliseren]. Maak eerst de keuze of je wel of geen ringen wenst voor je spandoek. Hierna verschijnt er een gebruikersvriendelijk programma waarmee je zelf creatief aan de slag kunt. Blijf hierbij binnen de gekleurde lijnen, want die geven de afmeting van het spandoek weer. Je kunt een tekst invoeren, een eigen design uploaden en/of kiezen uit de talrijke illustraties die ons programma biedt. Ben je tevreden over jouw ontwerp? Klik of tik dan op de knop [Bestel]. Op de pagina Winkelwagen voer je jouw betaalgegevens in. Check alles zorgvuldig en klik of tik dan op de knop [Afrekenen].

Spandoek plaatsen

Het is belangrijk om een spandoek stevig te plaatsen. Dat kan veilig en snel met spandoekframes. In deze frames staat een spandoek altijd mooi gespannen en daardoor krijgt jouw bedrijf, vereniging of evenement  optimale aandacht. De professionals van SRgeschenken adviseren graag bij de keuze van het juiste spandoekframe. Indien gewenst kun je ook de montage van frame en spandoek aan ons overlaten.

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord