Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Barkstraat 2c  Raalte

Contact

Voor vragen kun je het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Spandoek schiphol

Spandoek schiphol

Met een spandoek Schiphol heet je een familielid, vriend of geliefde extra welkom bij het ophalen van Schiphol. Heb je geen zin of inspiratie om het spandoek zelf te maken of wil je een mooi spandoek van goede kwaliteit? Laat SRgeschenken dan een spandoek Schiphol voor je maken. Dat kan in verschillende vormen en maten. Onze spandoeken zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materiaal en we gebruiken de beste kwaliteit inkten. Naast een spandoek Schiphol maakt SRgeschenken ook spandoeken met Abraham spreuken, Sarah spreuken, welkom thuis teksten en teksten voor een 25-jarige. Heb je zelf een origineel idee voor een spandoek Schiphol? Laat het ons weten en dan kijken we samen met jou wat de mogelijkheden zijn.  

Wat zet je op een spandoek voor op Schiphol?

Laat je inspireren door wat diegene die opgehaald wordt voor jou betekent. Hoe blij ben je dat hij of zij weer terug is en wat heeft diegene in het buitenland gedaan. Of kijk even bij alle welkom thuis teksten. Plaats op het spandoek - indien van toepassing - ook een aantal grappige foto’s. Overleg eventueel met vrienden en vriendinnen wat een toepasselijke tekst is en daarna kan het spandoek worden samengesteld en besteld via onze site.

Bestellen van een spandoek voor schiphol

Voor het laten maken van een spandoek Schiphol kies je allereerst de gewenste vorm: verticaal, horizontaal of vierkant. Hierna maak je een keuze uit de verschillende formaten. Na het kiezen van de gewenste vorm en het juiste formaat kom je op een pagina waar de gemaakte keuze staat weergegeven. Op die pagina tik of klik je op de knop [Start met personaliseren]. Maak de keuze dat je geen ringen wenst voor je spandoek. Hierna verschijnt er een gebruikersvriendelijk programma waarmee je zelf creatief aan de slag kunt. Blijf hierbij binnen de gekleurde lijnen, want die geven de afmeting van het spandoek weer. Je kunt een tekst invoeren, een eigen design uploaden en/of kiezen uit de talrijke illustraties die ons programma biedt. Ben je tevreden over jouw ontwerp? Klik of tik dan op de knop [Bestel]. Op de pagina Winkelwagen voer je jouw betaalgegevens in. Check alles zorgvuldig en klik of tik dan op de knop [Afrekenen].

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord