Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Barkstraat 2c  Raalte

Contact

Voor vragen kun je het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Spandoek sarah

Spandoek sarah

Met een spandoek Sarah geef je een 50-jarige vrouw extra aandacht vanwege het bereiken van de leeftijd waarop zij Sarah ziet. SRgeschenken levert en bedrukt een aansprekend spandoek Sarah in verschillende vormen en maten. Onze spandoeken zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materiaal en we gebruiken de beste kwaliteit inkten. Naast een spandoek Sarah maakt SRgeschenken ook spandoeken met Abraham spreuken, teksten voor een 25-jarige, teksten voor een 50-jarige, welkom thuis teksten en teksten voor het verwelkomen van iemand op Schiphol. Heb je zelf een origineel idee voor een spandoek Sarah? Laat het ons weten en dan kijken we samen met jou wat de mogelijkheden zijn.  

Wat zet je op een spandoek Sarah?

Laat je inspireren door wat de 50-jarige in de afgelopen periode heeft uitgespookt. Maak het spandoek persoonlijk met leuke anekdotes van vroeger. Of kijk voor inspiratie bij de leukste Sarah spreuken. Plaats op het spandoek ook een aantal grappige foto’s. De tekst moet uiteraard bij de 50-jarige passen. Je kunt een algemene tekst laten drukken, maar het mag natuurlijk ook met humor en/of met een knipoog. Overleg met familie, vriendinnen en kennissen wat een toepasselijke tekst is en daarna kan het spandoek worden samengesteld en besteld via onze site.

Bestellen van een spandoek voor Sarah

Voor het laten maken van een spandoek Sarah kies je allereerst de gewenste vorm: verticaal, horizontaal of vierkant. Hierna maak je een keuze uit de verschillende formaten. Na het kiezen van de gewenste vorm en het gewenste formaat kom je op een pagina waar de gemaakte keuze staat weergegeven. Op die pagina tik of klik je op de knop [Start met personaliseren]. Maak eerst de keuze of je wel of geen ringen wenst voor je spandoek. Hierna verschijnt er een gebruikersvriendelijk programma waarmee je zelf creatief aan de slag kunt. Blijf hierbij binnen de gekleurde lijnen, want die geven de afmeting van het spandoek weer. Je kunt een tekst invoeren, een eigen design uploaden en/of kiezen uit de talrijke illustraties die ons programma biedt. Ben je tevreden over jouw ontwerp? Klik of tik dan op de knop [Bestel]. Op de pagina Winkelwagen voer je het jouw betaalgegevens in. Daarna check je alles zorgvuldig en tot slot klik of tik je op de knop [Afrekenen].

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord