Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 7

Raalte

Contact

Voor vragen kun je het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Mok ontwerpen

Mok ontwerpen

Laat een mok ontwerpen en bedrukken bij SRgeschenken en je hebt een uniek cadeau. Een mok ontwerpen en laten bedrukken is ook zeer geschikt als relatiegeschenk of promotiemiddel. SRgeschenken kan mokken helemaal naar jouw eigen smaak en met het door jou gewenste design ontwerpen, maar een mok zelf ontwerpen is ook ontzettend leuk en creatief om te doen. Een bedrukte mok van SRgeschenken is het perfecte geschenk voor elk moment en voor elk persoon!

Mok ontwerpen als cadeau

SRgeschenken kan voor jou een mok ontwerpen, maar wellicht vind je het veel leuker om zelf een ontwerp te maken. Gebruik je creativiteit en creëer daarmee een uniek cadeau. Je kunt bijvoorbeeld een door jou bewerkte foto op de mok plaatsen. Waar ook veel vraag naar is, is een mok ontwerpen met een spreuk of tekst die van toepassing is op de ontvanger, eventueel in combinatie met een foto. En wat vind je van een mok ontwerpen met een geweldige vakantiefoto of een foto van een belangrijke gebeurtenis? Daarmee heb je een blijvende herinnering aan die mooie tijd of gebeurtenis. Kom je er zelf niet uit en wil je advies? Neem dan gerust contact op.

Mok ontwerpen als promotiemiddel

In Nederland drinken we veel koffie en/of thee en dat maakt een mok zeer geschikt als promotiemiddel voor een bedrijf. Laat SRgeschenken mokken bedrukken met jouw logo of een wervende tekst en je werknemers of relaties maken elke dag promotie voor jouw bedrijf. Natuurlijk kun je mokken met jouw logo ook inzetten als promotieproduct op een beurs of een ander zakelijk evenement. Is dat geen mooi visitekaartje?

In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment mokken en er is dan ook keuze genoeg. Talrijke modellen, klein of groot, met een neutrale kleur of juist een kleurrijke variant. We hebben ook speciale kopjes voor bijvoorbeeld cappuccino-, espresso- of senseo-apparaten.

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord