Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Barkstraat 2c  Raalte

Contact

Voor vragen kun je het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Mok met naam

Mok met naam

Laat een mok met naam bedrukken en je hebt een uniek cadeau. Een mok met daarop de naam van jouw bedrijf is ook zeer geschikt als relatiegeschenk of promotiemiddel. SRgeschenken kan mokken helemaal naar jouw eigen smaak en met de door jou gewenste naam bedrukken. Naast mokken, bedrukken we ook koffiekopjes met een naam erop. Bestellen kan bij SRgeschenken al vanaf 1 stuks en uiteraard zijn al onze mokken vaatwasserbestendig. Een mok met naam is het perfecte geschenk voor elk moment en voor elk persoon!

Mok met naam bedrukken als cadeau

Een mok met naam is ontzettend leuk om cadeau te doen. Waar ook veel vraag naar is, is een mok laten bedrukken met een spreuk of tekst die van toepassing is op de ontvanger, eventueel in combinatie met een foto. En wat vind je van een mok met naam en daarbij een geweldige vakantiefoto of een foto van een belangrijke gebeurtenis. Daarmee heb je een blijvende herinnering aan die mooie tijd of gebeurtenis. Bij SRgeschenken kan het allemaal!

Mok met naam bedrukken als promotiemiddel

In Nederland drinken we veel koffie en/of thee en dat maakt een mok met naam zeer geschikt als promotiemiddel. Laat SRgeschenken mokken bedrukken met bijvoorbeeld de naam van jouw bedrijf en je werknemers of relaties maken elke dag promotie voor jouw bedrijf. Natuurlijk kun je mokken met naam ook inzetten als promotieproduct op een beurs of een ander zakelijk evenement. Is dat geen mooi visitekaartje?

In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment mokken en er is dan ook keuze genoeg. Talrijke modellen, klein of groot, met een neutrale kleur of juist een kleurrijke variant. We hebben ook speciale kopjes voor bijvoorbeeld cappuccino-, espresso- of senseo-apparaten. Klik of tik hier voor ons ruime assortiment.

Bij SRgeschenken is er altijd wel een mok met naam die past bij jouw wensen. Kom je er zelf niet uit en wil je advies? Neem dan gerust contact op.

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord