Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 7

Raalte

Contact

Voor vragen kun je het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Sculpturen en beelden > Wijnpakket met sculptuur

Wijnpakket met sculptuur

Wijnpakket met sculptuur

Een sculptuur is een mooi aandenken voor een muziekconcours of sportwedstrijd. Toch vindt lang niet iedereen een sculptuur genoeg om muzikanten of sporters mee te belonen. Wil jij naast een sculptuur nog iets anders overhandigen? Dan ben je bij SRgeschenken aan het juiste adres. Wij bieden namelijk wijnpakketten met sculptuur aan. Deze pakketten bevatten naast een sculptuur ook een fles wijn, waardoor jij het aandenken net iets meer allure geeft.

Wanneer geef je een wijnpakket met sculptuur?

Een wijnpakket met sculptuur geef je met speciale gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een jubileum of het neerzetten van een bijzondere prestatie. Jij kunt een wijnpakket met sculptuur echter ook prima als relatiegeschenk cadeau doen aan jouw (zakelijke)relaties. En zo kun jij vast en zeker nog wel een aantal situaties bedenken waarin een wijnpakket met sculptuur op zijn plaats is.

Divers aanbod wijnpakketten met sculptuur

SRgeschenken heeft diverse wijnpakketten met sculptuur in haar assortiment zitten. Jij kunt bij ons een losse sculptuur met daarbij een wijnfles bestellen. Daarnaast kun je kiezen voor een sculptuur met een plastic wijnstop. Hiermee kun jij de fles afsluiten wanneer deze reeds aangebroken is. Je hoeft de fles dus niet in één keer leeg te drinken. Wij bieden zelfs sculpturen aan waar jij jouw wijnfles op kunt leggen. De sculpturen van SRgeschenken kunnen dus ook functioneel zijn. De kunstbeelden zelf worden gemaakt van een tin legering en daarna verbronsd. Een wijnpakket met sculptuur wordt geleverd in een bijpassende kartonnen doos. 

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord