Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 9

Raalte

Contact

Voor vragen kunt u het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Origineel cadeau > Wijnkist bedrukken

Wijnkist bedrukken

Wijnkist bedrukken

Laat een wijnkist bedrukken bij SRgeschenken en daarmee creëer je een origineel artikel. Ze zijn er voor 1 of 2 flessen te bedrukken. SRgeschenken bedrukt een wijnkist helemaal naar jouw wens en met het door jou gewenste ontwerp. Een wijnkist met een eigen design is ook leuk om cadeau te geven en erg geschikt als promotiemiddel of relatiegeschenk.

Een wijnkist bedrukken als promotiemiddel

Een wijnkist wordt veel gebruikt als cadeau. Dat maakt een wijnkist zeer geschikt als promotiemiddel voor jouw bedrijf. Een wijnkist is ook een prima relatiegeschenk waarmee je bijvoorbeeld nieuwe klanten kunt binden aan jouw bedrijf. Je kunt een wijnkist bijvoorbeeld als bedankje meegeven aan mensen die een product of dienst bij jou hebben afgenomen.

Laat SRgeschenken een wijnkist bedrukken met een logo van jouw bedrijf voor je relaties. Natuurlijk kun je een wijnkist met een bedrijfslogo ook inzetten als promotieproduct op een beurs of een ander zakelijk evenement. Is dat geen mooi en praktisch visitekaartje?

Werkwijze wijnkist bedrukken

Voor een wijnkist bedrukken kies je allereerst een te personaliseren wijnkist uit ons assortiment. Na deze selectie klik of tik je op de knop [Start met personaliseren]. Daarna verschijnt een gebruikersvriendelijk programma waarmee je zelf creatief aan de slag kunt. Blijf hierbij binnen de lijnen, want die geven de afmeting van de wijnkist weer. Je kunt een tekst invoeren, een eigen design uploaden en/of kiezen uit de talrijke illustraties die ons programma biedt. Ben je tevreden over jouw ontwerp? Klik of tik dan op de knop [Bestel]. Op de pagina Winkelwagen selecteer je het gewenste aantal en jouw betaalgegevens. Check alles zorgvuldig en klik of tik dan op de knop [Afrekenen].

Je kunt uiteraard ook een keuze maken uit ons mooie assortiment gegraveerde snijplanken. Heb je nog vragen over een wijnkist bedrukken? Neem dan gerust contact op met SRgeschenken, want wij helpen jou graag!

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord