Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 7

Raalte

Contact

Voor vragen kun je het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Sculpturen en beelden > Wandsculpturen

Wandsculpturen

Sculpturen als wanddecoratie

Wanneer we het over wanddecoratie hebben, denken de meeste mensen aan schilderijen of een foto op een houten wandpaneel. Jij kunt echter ook sculpturen als wanddecoratie gebruiken. Er zijn vandaag de dag namelijk talloze sculpturen die jij aan de muur in jouw woning kunt hangen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan eens in de webshop van SRgeschenken. Hier vind jij namelijk een groot aantal sculpturen die jij als wanddecoratie kunt gebruiken. Jij kunt sculpturen als wanddecoratie overigens ook prima cadeau doen aan iemand.

Geschikte sculptuur voor iedere muur

Wil jij wel eens iets anders dan een schilderij of foto aan jouw muur? Kies dan voor sculpturen als wanddecoratie. Nu denk jij mogelijk dat hier gaat om sculpturen met grote afmetingen. In de webshop van SRgeschenken vind jij inderdaad een aantal grote sculpturen die dienst kunnen doen als wanddecoratie. Het is echter niet zo dat alle sculpturen voor aan jouw muur ook groot zijn. Ons assortiment bevat namelijk ook een aantal kleinere sculpturen voor aan de muur. Bij SRgeschenken is dus een geschikte wandsculptuur te vinden voor iedere muur!

Verschil in sculpturen als wanddecoratie

Uiteraard verschillen sculpturen als wanddecoratie niet alleen in afmetingen van elkaar. De vormen van de sculpturen zijn namelijk ook anders. Zo bieden wij sculpturen aan in allerlei verschillende varianten. Overigens worden alle sculpturen in onze webshop voorzien van een omlijsting of achtergrond. Hierdoor komt de sculptuur extra goed tot zijn recht. Deze omlijstingen en achtergronden worden allemaal gemaakt van kunsthars. Er zit echter wel verschil in de kleur van de achtergrond of omlijsting. Zo kun jij kiezen voor een lichte of donkere kleur. De basis van de sculpturen als wanddecoratie van SRgeschenken is overigens wel hetzelfde. Deze wordt namelijk altijd gemaakt van tin legering en vervolgens verbronsd.

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord