Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Barkstraat 2c  Raalte

Contact

Voor vragen kun je het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Sculpturen en beelden > Urn met sculpturen

Urn met sculpturen

Urnen met sculptuur

Na afloop van een crematie wordt de as van een overleden persoon vrijwel altijd in een urn gedaan. In sommige gevallen wordt de as uitgestrooid, maar vaak krijgt de urn met daarin de as een prominente plek in huis. Op deze manier word jij namelijk altijd herinnerd aan de overleden dierbare. Bovendien heb je zo altijd een tastbare herinnering. Wil jij geen standaard urn om de as in te doen? Dan ben je bij SRgeschenken aan het juiste adres. In ons assortiment tref je namelijk verschillende urnen met sculptuur aan.

Verschillende mogelijkheden

Een snelle blik in onze webshop leert jou al snel dat wij allerlei urnen met sculptuur aanbieden. De urnen verschillen allereerst in uiterlijk van elkaar. Zo kun jij een urn met kunstbeeld bestellen, maar bijvoorbeeld ook een urn met fotolijst. Uiteraard verschillende de urnen met sculptuur ook in kleur van elkaar. Wij bieden onder meer urnen in het zilver en brons aan. Iedere urn uit het assortiment van SRgeschenken heeft ruimte om de as van een overleden persoon in te stoppen. De hoeveelheid as die in de urnen met sculptuur kan, verschilt echter wel van elkaar. De kleinere sculpturen hebben plek voor 40 tot 60 milliliter as. In het assortiment van SRgeschenken tref je echter ook een aantal grote urnen met sculptuur aan. Deze urnen bieden plek voor 250 milliliter as.

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord