Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 9

Raalte

Contact

Voor vragen kunt u het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Origineel cadeau > Tas bedrukken

Tas bedrukken

Tas bedrukken

Laat SR Geschenken jouw tas bedrukken. Je kunt bij ons een tas laten bedrukken met een eigen design, maar het is ook erg handig om een tas met naam te laten bedrukken, bijvoorbeeld een gymtas met naam of een zwemtas met naam.

Een linnen tas bedrukken

Bedrukte tassen zijn ideaal om weg te geven aan relaties, zoals beursbezoekers, werknemers of vrienden. Door een linnen tas bijvoorbeeld met jouw logo of een aantrekkelijke oneliner te bedrukken, promoot je op een fantastische manier jouw bedrijf. Jouw relaties maken gratis reclame voor jouw onderneming als ze de tas gebruiken. Is dat geen mooie promotie?

Een tas met naam bedrukken

Geef je kind een eigen stoere tas met naam voor school, peuterspeelzaal, crèche of sport. Laat SR Geschenken een tas bedrukken met de gewenste tekst en/of een leuk plaatje. Welk kind wil nu niet graag een persoonlijke tas met zijn of haar naam erop? Bovendien is het ook nog eens erg handig, want jouw kind kan zijn of haar tas snel vinden tussen al die tassen van de andere kinderen.
 

Werkwijze tas bedrukken

Voor een tas laten bedrukken kies je allereerst de gewenste tas uit ons assortiment. Je hebt de keuze uit een linnen draagtas met lange hengsels, een linnen draagtas met korte hengsels of een witte tas. Na deze keuze tik of klik je op de knop [Start met personaliseren]. Hierna verschijnt er een gebruikersvriendelijk programma waarmee je zelf creatief aan de slag kunt. Blijf hierbij binnen de gekleurde lijnen, want die geven de afmeting van de tas weer. Je kunt een eigen tekst invoeren, een eigen design uploaden en/of kiezen uit de talrijke illustraties die ons programma biedt. Ben je tevreden over jouw ontwerp? Klik of tik dan op de knop [Bestel]. Op de pagina Winkelwagen selecteer je het gewenste aantal en jouw betaalgegevens. Check alles zorgvuldig en klik of tik dan op de knop [Afrekenen].

Heb je nog vragen over een tas bedrukken? Neem dan gerust contact op met SR Geschenken, want we helpen jou graag!

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord