Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Barkstraat 2c  Raalte

Contact

Voor vragen kun je het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Sculpturen en beelden > Sportsculpturen

Sportsculpturen

Sportsculpturen

Teams of individuele sporters die goed presteren op sportevenementen worden vaak beloond met een beker of medaille. Wil jij eens iets anders dan deze standaard sportprijzen? Neem dan eens een kijkje bij ons aanbod sportsculpturen. Ons assortiment bestaat uit een groot aantal van deze sculpturen.

Waarom een sculptuur?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen voor bekers of medailles als sportprijs kiezen. De voornaamste reden hiervan is de prijs. Sportsculpturen zijn namelijk een stuk duurder dan bekers en medailles. Echter is een sportsculptuur natuurlijk wel veel persoonlijker. Waar medailles en bekers doorgaans in een kast verdwijnen, krijgen sportsculpturen vaak een prominente plek in huis. De sporter die de sculptuur ontvangen heeft, wordt op deze manier altijd herinnerd aan zijn prestatie.

Sculpturen voor iedere sport

SRgeschenken biedt verschillende sportsculpturen aan. Zodra jij in ons assortiment kijkt, valt het je vast en zeker snel op dat wij voor nagenoeg iedere sport wel een sculptuur hebben. Zo bieden wij onder meer sportsculpturen voor voetbal, fietsen, schaatsen, (hard)lopen, golf, tennis, judo, bodybuilding, biljart, darten, handboogschieten en volleybal aan. Van de populaire sporten vind je in ons assortiment zelfs verschillende sportsculpturen. Tevens bevat ons aanbod sculpturen voor zowel mannen als vrouwen. Bij SRgeschenken is dus voor iedereen een geschikte sportsculptuur te vinden!

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord