Sportprijzen bestellen

Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Barkstraat 2c  Raalte

Contact

Voor vragen kun je het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Sportprijzen

Sportprijzen

Sportprijzen

Voor sportprijzen ben je bij SRgeschenken in Raalte aan het juiste adres. In ons assortiment hebben wij een groot aantal verschillende prijzen om sporters mee te belonen. Al deze prijzen vind je in onze webshop. Wij bieden diverse soorten bekers, medailles, sportbeelden, kampioenschalen, medaille linten, erelinten, rozetten en glazen trofees aan. De kans is dus klein dat je bij ons geen geschikte sportprijs vindt!

Een prijs voor iedere sport

Een sporter vindt het fijn om waardering te krijgen voor de prestaties die hij levert. Er is immers hard gewerkt om aan het einde van een sportevenement op het podium te kunnen staan. Een sportprijs is dan ook wel op zijn plaats. Het maakt niet uit om wat voor een sport het gaat, bij SRgeschenken vindt je sportprijzen voor alle sporten. Voetbal, handbal, biljarten, waterpolo, paardrijden, tennis en ga zo maar door: SRgeschenken biedt prijzen aan voor iedere sport.

Personaliseer sportprijzen

Heb je een sportprijs gevonden in de webshop van SRgeschenken? Dan kunt je deze vervolgens personaliseren. Zo kunt je medailles, rozetten en sportbekers bijvoorbeeld voorzien van een plaatje van de betreffende sport. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap in een sportprijs te graveren. Zo kun je de naam van de sporter of een toernooi in een sportbeker of medaille laten graveren. Niet alle prijzen zijn te graveren. Neem bijvoorbeeld erelinten. Wil je een erelint personaliseren met bijvoorbeeld het logo van jouw vereniging? Geen probleem, want SRgeschenken kan ook sportprijzen bedrukken.

Goedkope sportprijzen

Het aanschaffen van medailles, sportbekers, vanen en andere prijzen gaat gepaard met kosten. Heb je slechts een beperkt budget tot jouw beschikking? Geen probleem, want bij SRgeschenken vind je ook goedkope sportprijzen. Voor een paar euro kun je al een mooie sportprijs aanschaffen. Daarnaast tref je in onze webshop ook de nodige exclusieve sportprijzen aan, zoals sportbeelden, kampioenschalen en glazen trofees. Kortom: bij SRgeschenken Raalte is er voor iedereen wel een geschikte sportprijs te vinden!

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord