Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 9

Raalte

Contact

Voor vragen kunt u het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Sportprijzen > Sportbeelden

Sportbeelden

Sportbeelden

Vaak worden bekers of medailles overhandigd aan de beste sporters op een evenement. Mogelijk vind je dit wel wat saai en wil je liever een persoonlijke prijs uitreiken. In dat geval kunnen sportbeelden je vast en zeker bekoren. Sportbeelden zeggen namelijk net wat meer over de behaalde prestatie. Zoek je nog een geschikt sportbeeld voor een evenement? Dan bent je bij SRgeschenken aan het juiste adres. Binnen ons assortiment tref je namelijk een groot aantal sportbeelden aan.

Sportbeelden voor iedere sport

De kans is groot dat je een sportbeeld zoekt voor een specifieke sport. Deze vind je vast en zeker bij SRgeschenken. Zoek je bijvoorbeeld een sportbeeld voor het biljarten? Of wil je juist sportbeelden van een wielrenner of een voetballer? Geen probleem, want SRgeschenken heeft deze sportprijzen allemaal in haar assortiment. Je vindt in onze webshop dan ook altijd een sportbeeld dat aansluit op jouw wensen.

Kies de sportprijs die bij u past

De sportbeelden in ons assortiment verschillen behoorlijk van elkaar. Niet alleen hebben wij deze beelden voor verschillende sporten, maar er zit ook verschil in afmeting, kleur en prijs. Zo kunt je de meeste sportbeelden bij ons in verschillende afmetingen bestellen. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om de kleur van deze sportprijs te kiezen. Zoek je een goedkoop sportbeeld of wil je juist een exclusief exemplaar? Geen probleem, want in de webshop van SRgeschenken vind je het allemaal!

Laat uw sportbeeld graveren

Een sportbeeld is al een vrij persoonlijke prijs, maar het kan nog net wat persoonlijker. Hoe? Door deze sportprijs te laten graveren. Nagenoeg alle sportprijzen in onze webshop kun je namelijk laten voorzien van een tekst. Dit doe je natuurlijk niet zelf, maar je laat jouw sportbeelden graveren door SRgeschenken. Wij graveren de door jouw aangeleverde tekst in een metalen plaatje en plakken deze op het sportbeeld. De ontvanger van het sportbeeld wordt op deze manier altijd herinnerd aan de prestatie die hij of zij heeft geleverd. 

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord