Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 9

Raalte

Contact

Voor vragen kunt u het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Kraamcadeau met naam > Slabbetje bedrukken

Slabbetje bedrukken

Slabbetje bedrukken

Zoek je een kraamcadeau en wil je graag een praktisch cadeau geven wat de ouders nog niet hebben? Laat dan een slabbetje bedrukken met de naam van de pasgeborene of met een andere tekst, foto en/of afbeelding. Het ideale cadeau om de ouders te feliciteren met de geboorte van hun kind! SRgeschenken heeft leuke, kleurrijke slabbetjes om te geven bij een babyshower, kraamfeest of voor in een kraampakket. De slabbetjes van SRgeschenken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Uiteraard verpakken we het slabbetje in een feestelijke cadeauverpakking met daarbij een aantrekkelijk kaartje. 

Hoe een slabbetje bedrukken?

Een bedrukt slabbetje is een praktisch en uniek cadeau dat zorgt voor een mooie herinnering aan een bijzonder moment. Wil je een naam, tekst, foto, afbeelding of een eigen ontwerp plaatsen op het slabbetje? Geen probleem bij SRgeschenken! Heb je zelf een leuk en origineel idee voor een slabbetje bedrukken? Laat het ons weten en we bekijken samen of jouw idee aansluit bij onze mogelijkheden. 

Heb je nog geen enkel idee op welke wijze je het slabbetje wilt bedrukken? Ook geen probleem! SRgeschenken denkt graag met jou mee en kan deskundig advies geven. Bij slabbetje bedrukken maken we gebruik van zeefdruk of transferdruk. Klik of tik hier voor meer informatie over deze druktechnieken.

Voorbeelden slabbetje bedrukken

Er is veel vraag naar slabbetjes met daarop de eigen naam van de baby of een leuke tekst, zoals: Lief, Stoer, I love papa, I love mama, I love opa en oma. Een bedrukt slabbetje kun je geven wanneer je op kraambezoek gaat, maar je kunt er iemand ook op een ander moment mee verrassen. Wat ook veel voorkomt, is een slabbetje bedrukken om aan te kondigen dat je zwanger bent. Je kunt dan jullie jongste kind een slabbetje laten dragen met de tekst:  ‘Ik word grote zus’ of ‘Ik word grote broer’.

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord