Sculpturen en beelden voor alle gelegenheden – SRgeschenken

Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 7

Raalte

Contact

Voor vragen kun je het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Sculpturen en beelden

Sculpturen en beelden

Sculpturen en beelden voor iedere gelegenheid

Wanneer overhandig jij een beeld of sculptuur aan iemand? Dat kan in verschillende situaties. Zo zijn sculpturen en beelden uitermate geschikt als sportprijs. Daarnaast kun jij een beeld of sculptuur ook overhandigen bij speciale gelegenheden, zoals een jubileum. Ben jij nog op zoek naar sculpturen of beelden om aan een persoon of zakelijke relatie te schenken? Dan ben je bij SRgeschenken aan het juiste adres. In ons assortiment vind je namelijk een groot aantal beelden en sculpturen.

Sportsculpturen

Wanneer iemand goed is in een sport mag dit natuurlijk erkend worden. Dit kan met een beker of medaille, maar ook met een sportsculptuur of -beeld. Sculpturen en beelden zijn weliswaar wat duurder in de aanschaf dan andere sportprijzen, maar vormen wel een fraai aandenken. Een sportprijs in de vorm van een beeld of sculptuur krijgt vaak een prominente plek in de directe omgeving van de ontvanger. Ben jij op zoek naar een sportbeeld of sportsculptuur voor een specifieke sport? Dan ben je bij SRgeschenken aan het juiste adres. Onze webshop bevat namelijk een groot aantal sculpturen en beelden voor diverse sproten.

Sculpturen voor andere gelegenheden

Niet alleen sporters leveren uitzonderlijke prestaties. Ook op zakelijk of persoonlijk vlak kan iemand een goede prestatie leveren. Dit mag uiteraard ook beloond worden. In dat geval is een sculptuur van SRgeschenken zeker een goede optie. Met de sculpturen en beelden uit ons assortiment geef jij een persoon de waardering die hij of zij verdient! Daarnaast kan een sculptuur natuurlijk ook prima dienst doen als relatiegeschenk voor (zakelijke) partners. Ondanks dat al onze sculpturen en beelden gemaakt worden van een tin legering, verschillen ze behoorlijk van elkaar. Zo tref je in onze webshop onder meer sculpturen met betrekking tot liefde aan, maar je vindt er ook beelden gelieerd aan beroepen. 

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord