Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 7

Raalte

Contact

Voor vragen kun je het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Sculpturen en beelden > Sculpturen

Sculpturen

Sculpturen van SRgeschenken

Op zoek naar een speciaal geschenk voor een sportevenement, jubileum of andere speciale gelegenheid? Kies in dat geval eens voor één van de sculpturen van SRgeschenken. In onze webshop kom je een groot aantal sculpturen tegen.

Welke sculpturen bieden wij aan?

Ons assortiment bestaat onder meer uit sportsculpturen. Deze kunstbeelden zijn bij uitstek geschikt om uitzonderlijke sportprestaties mee te belonen. SRgeschenken heeft een groot aantal sportsculpturen in de aanbieding. Ook voor muzieksculpturen ben je bij ons aan het juiste adres. Het merendeel van onze sculpturen is gemaakt van een tin legering en daarna verbronsd. Verder tref je in ons assortiment ook nog sculpturen aan die jij kunt gebruiken als wanddecoratie. 

Urn met sculptuur

Wanneer jij een kijkje neemt in onze webshop valt het je ongetwijfeld snel op dat wij ook urnen aanbieden. Het gaat hier niet om de standaard urnen, maar om urnen met sculptuur. Dergelijke urnen springen natuurlijk een stuk meer in het oog dan een standaard variant. Onze urnen bevatten allemaal een ruimte om de as van een overleden dierbare in te stoppen. De grootte van deze ruimte verschilt per urn met sculptuur.

Combineer sculptuur met een fles wijn

Een sculptuur is natuurlijk bijzonder om te krijgen. Jij kunt dit geschenk echter nog wat mooier maken. SRgeschenken biedt namelijk wijnpakketten met sculptuur aan. Zo’n pakket bestaat uit een kartonnen doos met hierin een fles wijn en een sculptuur. De sculpturen die in deze pakketten zitten, verschillen van elkaar. Zo kun jij onder meer een wijnpakket met kleine sculptuur bestellen, maar ook met een grotere. Daarnaast bieden wij een aantal functionele wijnpakketten met sculptuur aan. Zo kun jij sommige sculpturen gebruiken als wijnstop. Ook vind je sculpturen in ons assortiment waarop jij een fles wijn kunt leggen.

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord