Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 9

Raalte

Contact

Voor vragen kunt u het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Kraamcadeau met naam > Rompertje bedrukken

Rompertje bedrukken

Rompertje bedrukken

Zoek je een kraamcadeau en wil je graag een praktisch cadeau geven wat de ouders nog niet hebben? Laat dan een rompertje bedrukken met de naam van de pasgeborene of met een andere tekst, foto en/of afbeelding. Het ideale cadeau om de ouders te feliciteren met de geboorte van hun kind! SRgeschenken heeft leuke, kleurrijke rompertjes om te geven bij een babyshower, kraamfeest of voor in een kraampakket. De rompertjes van SRgeschenken zijn verkrijgbaar van maat 50 tot en met maat 104 en in verschillende kleuren. Uiteraard verpakken we het rompertje in een feestelijke cadeauverpakking met daarbij een aantrekkelijk kaartje. 

Hoe een rompertje bedrukken?

Een bedrukt rompertje is een praktisch en uniek cadeau dat zorgt voor een mooie herinnering aan een bijzonder moment. Wil je een naam, tekst, foto, afbeelding of een eigen ontwerp plaatsen op het rompertje? Geen probleem bij SRgeschenken! Heb je zelf een leuk en origineel idee voor een rompertje bedrukken? Laat het ons weten en we bekijken samen of jouw idee aansluit bij onze mogelijkheden.

Heb je nog geen enkel idee op welke wijze je het rompertje wilt bedrukken? Ook geen probleem! SRgeschenken denkt graag met jou mee en kan deskundig advies geven. Bij rompertje bedrukken maken we gebruik van zeefdruk of transferdruk. Klik of tik hier voor meer informatie over deze druktechnieken.

Voorbeelden rompertje bedrukken

Er is veel vraag naar rompertjes met daarop de eigen naam van de baby of een leuke tekst, zoals: Lief, Stoer, I love papa, I love mama, I love opa en oma. Een bedrukt rompertje kun je geven wanneer je op kraambezoek gaat, maar je kunt er iemand ook op een ander moment mee verrassen. Wat ook veel voorkomt, is een rompertje bedrukken om aan te kondigen dat je zwanger bent. Je kunt dan jullie jongste kind een rompertje laten dragen met de tekst:  ‘Ik word grote zus’ of ‘Ik word grote broer’.

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord