Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 9

Raalte

Contact

Voor vragen kunt u het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Origineel cadeau > Puzzel met foto

Puzzel met foto

Puzzel met foto

Zoek je een origineel cadeau voor een verjaardag of een andere gelegenheid? Dan is een puzzel met foto een ideaal cadeau waar de ontvanger tweemaal van kan genieten, bij het ontvangen en bij het maken van de legpuzzel. SRgeschenken heeft een breed assortiment legpuzzels van 6 tot 240 stukjes en in diverse afmetingen. Deze puzzels kunnen we uniek maken met een foto, maar desgewenst ook met een tekst en/of afbeelding. Met behulp van ons online ontwerpprogramma kun je de puzzel zelf leuk, origineel en persoonlijk maken.

Wanneer een puzzel met foto?

Een puzzel met foto is erg geschikt als verjaardagscadeautje, maar het is ook een prima idee voor andere gelegenheden. Laat SRgeschenken een puzzel bedrukken met onvergetelijke momenten, familiefoto's, grappige plaatjes, prachtige vakantieherinneringen of jouw eigen kunstwerk. Dan beleef je nog een keer al die mooie momenten en herinneringen bij het leggen van jouw eigen puzzel.

Werkwijze puzzel met foto

Met behulp van ons online ontwerpprogramma kun je de puzzel zelf leuk, origineel en persoonlijk maken. Bij SRgeschenken heb je ruime keuze uit talrijke puzzels in diverse afmetingen en met een verschillend aantal puzzelstukjes. Voor een puzzel met foto kies je allereerst de gewenste puzzel. Na deze selectie klik of tik je op de knop [Start met personaliseren]. Daarna verschijnt een gebruikersvriendelijk programma waarmee je zelf creatief aan de slag kunt. Blijf hierbij binnen de gekleurde lijnen, want die geven de afmeting van de puzzel weer. Je kunt een eigen design uploaden en/of kiezen uit de talrijke illustraties die ons programma biedt. Ben je tevreden over jouw ontwerp? Klik of tik dan op de knop [Bestel]. Op de pagina Winkelwagen selecteer je het gewenste aantal en jouw betaalgegevens. Check alles zorgvuldig en klik of tik dan op de knop [Afrekenen].

Heb je nog vragen over een puzzel met foto? Neem dan gerust contact op met SRgeschenken, want wij helpen jou graag!

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord