Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 9

Raalte

Contact

Voor vragen kunt u het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Origineel cadeau > Portemonnee met naam

Portemonnee met naam

Portemonnee met foto

Laat SRgeschenken een portemonnee met foto bedrukken en je hebt een uniek en praktisch artikel. SRgeschenken kan een portemonnee helemaal naar jouw eigen smaak en met de door jou gewenste foto bedrukken. Je valt op met deze bijzondere en praktische portemonnee met je eigen ontwerp! Een portemonnee met een eigen design is ook erg geschikt als persoonlijk en origineel cadeau voor een verjaardag, bijvoorbeeld met een foto van de (klein)kinderen erop. Een portemonnee met foto doet het ook prima als promotieartikel of relatiegeschenk.

Portemonnee met foto als promotiemiddel

Een portemonnee wordt veel gebruikt en dat maakt een portemonnee zeer geschikt als promotiemiddel voor jouw bedrijf. Laat SRgeschenken een portemonnee met foto of logo van jouw bedrijf bedrukken. Telkens wanneer jouw relatie of medewerker zijn of haar portemonnee gebruikt, wordt er meteen promotie gemaakt voor jouw bedrijf. Is dat geen mooi visitekaartje?

Werkwijze portemonnee met foto

Met behulp van ons online ontwerpprogramma kun je de portemonnee leuk, origineel en persoonlijk maken. Voor een portemonnee met foto maak je allereerst een keuze uit ons assortiment portemonnees voor dames, heren of jeugd. Na deze selectie klik of tik je op de knop [Start met personaliseren]. Hierna verschijnt een gebruikersvriendelijk programma waarmee je zelf creatief aan de slag kunt. Blijf hierbij binnen de gekleurde lijnen, want die geven de afmeting van de portemonnee weer. Je kunt een eigen foto uploaden en/of kiezen uit de talrijke illustraties die ons programma biedt. Het is ook mogelijk om een passende tekst toe te voegen. Ben je tevreden over jouw ontwerp? Klik of tik dan op de knop [Bestel]. Op de pagina Winkelwagen selecteer je het gewenste aantal en jouw betaalgegevens. Check alles zorgvuldig en klik of tik dan op de knop [Afrekenen].

Heb je nog vragen over een portemonnee met foto? Neem dan gerust contact op met SRgeschenken, want wij helpen jou graag!

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord