Origineel cadeau

Bel

Wij zijn aanwezig van:

maandag t/m vrijdag

8.30 tot 17.00 uur

0572-364624

Kotterstraat 9

Raalte

Contact

Voor vragen kunt u het onderstaande

contactformulier invullen.

 

Uitleg

Home > Origineel cadeau

Origineel cadeau

Origineel cadeau

Ontwerp uw cadeau bij SRgeschenken en verras iemand met een origineel cadeau. Met een door u aangeleverde foto en/of tekst wordt uw cadeau persoonlijk en daardoor extra waardevol voor elke gelegenheid. 

Een origineel cadeau voor elke gelegenheid

Het ruime assortiment van SRgeschenken bestaat uit honderden aantrekkelijke cadeaus. Van kleding, koffiekopjes, flesopeners en sleutelhangers tot handdoeken, kussenslopen, hoesjes voor de mobiele telefoon, tegeltjes en pennen en nog veel meer. Laat SRgeschenken uw cadeau voorzien van een eigen foto en/of tekst en uw cadeau verandert in een echt origineel cadeau. Bekijk onze fraaie collectie en laat u verrassen door de uitgebreide mogelijkheden. 

Foto cadeau

Creëer een blijvende herinnering aan een bijzonder moment en laat SRgeschenken uw favoriete foto op aluminium, een houten wandpaneel of een houten staander drukken. Een foto op aluminium of hout is natuurlijk ook erg geschikt om iemand te verrassen. Klik of tik hier voor onze mogelijkheden.

Kleding bedrukken

Laat SRgeschenken kleding bedrukken en u hebt een origineel cadeau voor elke gelegenheid. SRgeschenken maakt dameskleding, herenkleding, kinderkleding, sportkleding, T-shirts, truien, polo’s en petten persoonlijk. Klik of tik hier voor onze mogelijkheden.

En nog veel meer…

Bij SRgeschenken kan nog veel meer. Wat is er bijvoorbeeld leuker dan kersverse ouders een cadeau te geven met een foto of de naam van de baby erop. Of geef uw kind een broodtrommeltje en drinkfles mee naar school met daarop zijn of haar eigen foto. Maak handdoeken persoonlijk met een eigen naam erop of laat een kussensloop bedrukken met een favoriete foto. Wat vindt u van een sleutelhanger, muismat of portemonnee met een foto erop? Ook pennen graveren of een puzzel maken met een eigen foto is geen probleem. Dit en nog veel meer kan allemaal bij SRgeschenken. Heeft u andere wensen om een cadeau tot een origineel cadeau te maken. Neem gerust contact op en samen maken we er iets moois van.

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer over ons privacy & cookiebeleid

Akkoord